Nourished Journal

Apply & GO met NAÏF’s Natuurlijke Zonnebrand Voor Baby & Kids

Apr 15, 2022

NAIF Natural Sunscreen, Natuurlijke Zonnebrand

Wij Europeanen zijn gek op de zon, zodra de eerste zonnestralen verschijnen en het een beetje opwarmt verdwijnen de dikke winterjassen, komen er blote benen tevoorschijn en stromen de terrassen vol. Iets waar we minder snel naar grijpen is zonnebrand, we denken vaak dat de zon nog niet sterk genoeg is of dat we toch maar heel even in de zon zullen zitten. Met de huid van onze kinderen gaan we vaak een stuk bewuster om dan met ons eigen huidje, het leuke nieuws is dat NAIF een natuurlijke zonnebrandcrème voor Baby & Kids heeft geformuleerd met SPF50 die stiekem hartstikke fijn is voor de hele familie.  

Wij zijn heel blij dat we deze parfumvrije natuurlijke zonnebrand toe mogen voegen aan onze zonnebrand collectie en hebben daarom een aantal feiten over deze natuurlijke zonnelotion op een rijtje gezet.

 

Naïf,Sun Lotion Baby & Kids SPF50 - Perfume Free, Natural Sunscreen, Natuurlijke Zonnebrandcrème, Nourished, Nourishedeu

 

 

Fun facts!

 

De NAÏF Natural Sunscreen Baby & Kids SPF50 is:


+ Geschikt voor het hele gezin
+ Beschermd op basis van een natuurlijke non-nano zinkoxide minerale filter 
+ Breedspectrum zonnebrand, UVA & UVB bescherming
+ Oceaanvriendelijk, dus lekker zwemmen en douchen! 
+ Vrij van microplastics, parabenen, siliconen en andere nasties
+ Laat geen witte waas achter 
+ Parfumvrij, maar met een zachte geur door de natuurlijke extracten
+ Verkrijgbaar in 100 en 200 ml


De natuurlijke zonnebrand van NAÏF bevat ook zonnebloemolie waardoor de zonnebrand de huid niet uitdroogt en verzorgd. Het hele Nourished team heeft de zonnebrand getest en we zijn er erg blij mee. Jullie gaan hem zeker voorbij zien komen tijdens onze zomervakantie.

 

 

  

Naïf,Sun Lotion Baby & Kids SPF50 - Perfume Free, Natural Sunscreen, Natuurlijke Zonnebrandcrème, Nourished, Nourishedeu

Voor de huidverzorging nerds onder ons hieronder nog een aantal zonnebrand facts:

+ Minerale filters, de filters die gebruikt worden in natuurlijke zonnebrand weerkaatsen zonlicht waardoor ze de huid beschermen
+ SPF staat voor Sun Protection Factor
+ Waar staat het cijfer van de factor voor? Als je zonder zonnebrand binnen 10 minuten verbrand dan duurt dat met zonnebrand factor 30 ongeveer 30 keer zo lang. Dat is dus 300 minuten. Het is wel belangrijk om bepaalde factoren mee te laten spelen. Zand, zweet en water verminderen de langdurigheid van de werking van je natuurlijke zonnebrand.
+ We smeren over het algemeen TE weinig, dus breng meer aan dan je denkt dat nodig is en herhaal dit iedere twee uur.
+ Ook als je zonnebrand op hebt, wordt je bruin.
+ UVA stralen zijn ultraviolette stralen die onze huid verouderen, de A staat voor ageing.
+ UVB stralen zijn zonnestralen die zorgen voor verbranding, de B staat voor burn.


Onze laatste tips: houdt baby's en jonge kinderen zo veel mogelijk uit de zon. Zorg dat ze zo veel mogelijk bedekte kleding dragen tijdens het spelen in de zon en een petje of hoedje.  

 

Bekijk de gehele Natuurlijke Zonnebrand collectie van Nourished.