Nourished Journal

De perfecte lipstick match: snel en simpel

Mar 28, 2020

Nourished, Ere Perez, Inika, Kester Black, Lipstick, Natuurlijke lippenstift, natural lipstick

Ben jij op zoek naar de perfecte lipstick die match bij jou. Dit kunnen wij begrijpen, tijdens je natuurlijke makeup journey, kom je keer op keer tot de ontdekking dat de kleur die jouw bestie GEWELDIG staat er jou eruit laat zien alsof je lijkbleek bent? 

Over het algemeen is de 'regel' bij het vinden van de perfecte lippenstift dat de ondertoon van je huid bepaald welke kleur lippenstift mooi zal staan. Weet je niet zeker welke ondertoon je huidskleur heeft? Ga in de zon/ zonlicht staan en kijk naar de adertjes op je polsen. Als deze:

+ GROEN zijn heb je een warme ondertoon.

+ BLAUW zijn heb je een koele ondertoon.

+ Geen idee of je aderen blauw of groen zijn? Dan zit je er waarschijnlijk tussenin en heb je een NEUTRALE ondertoon! (Lucky you!)

 

Lippenstift | Natuurlijke Lippenstift | Lipstick | Natuurlijke Makeup | Makeup | Nourished

Warme ondertoon

Als je erachter bent gekomen dat je een warme ondertoon hebt dan staan tinten die gebaseerd zijn op oranje/geel jou waarschijnlijk het best. Of je nu op zoek bent naar een rode, roze, oranje of nude kleur lippenstift. Een aantal van onze favoriete natuurlijke lipsticks voor een warme ondertoon zijn:

+ INIKA Organic Chili Red
+ Eye Of Horus BIO Lipstick Athena Blush  
+ Eye Of Horus BIO Lipstick Inanna Honey 

 

Koele ondertoon   

Heb je een koele ondertoon? Dan zijn de tinten die gebaseerd zijn op blauw het meest geschikt voor jou. Voor de koele types zijn we fan van deze lipsticks:

+ Kester Black Long Lasting Mat Lippenstift - Do Gooder of Never Nude

+ INIKA Organic - Pink Nude
+ Eye Of Horus - Cleo Plum

 

Diepe ondertonen

Voor dames met een getinte huid is het net weer anders. Jouw favoriete lipsticks hebben diepe/ donkerdere tinten/pigmenten, om je huidskleur te complementeren. Onze top tips voor mooie natuurlijke lipstick voor de diepere ondertonen zijn:

+ Ere Perez Mango Lip Honey in Crush 
+ Inika Lipstick Crayon in de kleur Deep Plum and Rose Petal 
+ Ere Perez Carrot Colour Pot - Holy; een prachtig, multifunctioneel product. Je kunt dit product ook gebruiken als blush op je wangen en als oogtint!

 

Neutrale ondertonen

Denk je dat je een neutrale ondertoon hebt? Nou, lucky you! Dit betekent dat je de 'lipstick jackpot' hebt gewonnen, aangezien bijna alle lip-kleuren jou zullen staan. Je kunt het volledige Nourished assortiment aan Clean & Green lipsticks hier ontdekken.

 

Ik ben verslaafd.. aan lippenstift!

Als een zelfverklaarde lippenstift verslaafde moet ik eerlijk bekennen dat ik voorheen nooit lippenstift droeg.. Tot we jaren geleden Nourished oprichtten. Sindsdien heb ik het plezier van lippenstift ontdekt! Ik gebruik lippenstift om mijn humeur op te fleuren, om een outfit wat spannender (of juist minder gekleed) te maken en om te matchen met mijn accessoires. Ik breng zelf lippenstift aan om gemotiveerd te raken als ik even geen inspiratie heb tijdens mijn werk! 

Mijn persoonlijke favorieten Clean & Green lipsticks zijn:

+ Kester Black Long Lasting Mat Lippenstift - Daydream - een vloeibare, vegan lippenstift die niet uitdroogt en wanneer ik hem draag krijg ik keer op keer weer complimenten over de kleur! (ik weet dat dit ook de favoriet is van Floor) 

+ 100% Pure Fruit Pigmented Lip & Cheek Tint in Peach; een prachtige perzik-pink tint die volledige dekking geeft en zowel op je lippen als blush gebruikt kan worden. De ultieme combinatie van cute..but sexy. 

+ Ere Perez Coco Crayon - Charm deze verzorgende lipstick crayons bezorgen je niet alleen een mooie pop of colour, maar functioneren ook als een blush of oogschaduw. Neem mee in je handtas en je make-up touch up is makkelijker dan ooit tevoren. 


Natuurlijke lippenstift die elke vrouw zou moeten hebben

De meest veelzijdige en meest gebruikte lipsticks die elke vrouw in haar lippenstift collectie zou moeten hebben zijn: een mooie neutrale lippenstift die zowel koele als warme elementen bevat en geschikt is voor de meeste huidtinten. Hiervoor raad ik de Ere Perez Coco Crayon Grace, Inika Organic Tan Nude of de Eye of Horus - Artemis Nude aan. 

En aan de andere kant van het kleurenspectrum: een 'echte rood' ofwel een klassieker. Eentje die niet te warm of te koel is zoals de rood die is uitgevonden door Marilyn Monroe van Max Factor. De perfecte kleur voor een glamoreuze statement lip! Een natuurlijk alternatief voor het klassieke rood van Max Factor is de Long Lasting Matte Lipstick - Pow Wow van Kester Black. Een prachtige rode matte, vloeibare en vegan lippenstift, welke niet uitdroogt, langdurig mooi blijft en ook nog eens super gepigmenteerd is. En misschien wel het belangrijkste: hij laat je er niet uitzien als The Joker na een glas wijn en wat hapjes! :-) 

De switch naar clean & green

Denk je eraan de overstap te maken naar natuurlijke lippenstift maar ben je nog niet helemaal overtuigd? Ontdek de gevarieerde natuurlijke lipstick collectie! 


Veel succes met het vinden van jouw perfecte natuurlijke lipstick match, beauty! Ik hoop dat dit artikel je op weg heeft geholpen en nuttig is geweest. Love & Sunshine, Erin x