Nourished Journal

Bereik je optimale huid met Vitamine K!

Oct 11, 2022

Unlock your skin's potential with Vitamin K

Biologi, een van onze favoriete Australische merken op het gebied van schone huidverzorging, heeft zojuist een NIEUWE gezichtsolie toegevoegd aan hun assortiment, By Blackberry Seed Oil. Deze unieke voedende en lichte gezichtsolie zal een grote hit worden in de wereld van de schone huidverzorging.

Biologi blijft revolutionaire en huidverzorgingsproducten op de markt brengen die nog niet eerder zijn uitgebracht en de By Blackberry Seed Oil is daarop zeker geen uitzondering. De By Oil komt naast hun al lang bestaande en bekroonde Br Rosehip Oil te staan en voegt nog een zeer effectieve gezichtsolie toe aan het assortiment.

Biologi-oprichters Ross en Lucy Macdougald wilden een ander soort olie aanbieden, die uniek is en uitzonderlijke voedingsvoordelen voor de huid biedt. Ross, een cosmetisch chemicus, zocht naar het nieuwe superingrediënt voor de huid en ontdekte dat bramenzaadolie een allround topper is. En zo werd de By Blackberry Seed Oil geboren.   

By Wild Harvested Blackberry Seed Oil - Biologi

Bramenzaadolie heeft een hoog vitamine K-gehalte dat uitzonderlijke voordelen biedt voor de huid. Vitamine K is belangrijk voor ons lichaam omdat het helpt bij de bloedstolling, het bot metabolisme, het versnellen van de wondgenezing en de algemene gezondheid.

Vitamine K helpt de huid door middel van het versterken van de gevoelige huidbarrière en verschillende huidstructuren, zoals collageen en elastine. Het helpt de haarvaten te versterken en helpt roodheid van de huid te verminderen, terwijl het ook de huid hydrateert en de soepelheid bevordert. Vitamine k staat er bekend om dat het helpt bij de bloedtoevoer en het herstel van de huid om een snellere genezing te ondersteunen.

Bramenzaadolie bevat ook essentiële vetzuren, zoals linolzuur en alfa-linoleenzuur, die helpen met het stoppen van trans-epidermale waterverlies, waardoor de barrière sterkte toeneemt. Dit is erg belangrijk voor een gezond functionerende huid. Deze vetzuren helpen ook bij de olieregulatie en kunnen daarom ook worden aanbevolen voor een vette, verstopte of problematische huid. Essentiële vetzuren verhogen de soepelheid van de huid en helpen de huidcellen te herstellen en te beschermen.

By Wild Harvested Blackberry Seed Oil - Biologi


De Biologi By Blackberry Seed Oil is gemaakt van duurzame wilde oogst en is geproduceerd via een up-cycling proces. By Blackberry Seed Oil is milieuvriendelijk dankzij het koudgeperste extractieproces, waarbij geen chemicaliën en conserveringsmiddelen worden gebruikt. By Blackberry Seed Oil is een super voedende, Vitamine K rijke olie dat wordt aanbevolen voor alle huidtypes en condities die een extra boost nodig hebben. 

Bekijk de gehele Biologi collectie!