Nourished Journal

De Voordelen Van Een Cleansing Soap Bar

Feb 24, 2022

Nourished, Nourished Daily, Soap Bar, Soapbar, Cleanse Bar, Cleanser, Solid cleanser, zero waste, zero-waste, natuurlijke cleanser, natuurlijke zeep

De Voordelen Van Een Cleansing Soap Bar

We zien het steeds vaker, een soap bar of zeep bar om je gezicht, haar en lichaam te wassen. Maar het is niet alleen het duurzame aspect of prijsvoordeel wat een cleansing soap bar aantrekkelijker maakt dan een vloeibare zeep en shampoo. In dit artikel nemen we je mee in de beste 5 argumenten om over te stappen naar natuurlijke zeep voor jouw huid EN we introduceren de Nourished Daily Soap Bar collectie met onze eigen solid zeep. 

Duurzaam Alternatief

Volgens een studie van de Environmental Protection Agency (E.P.A) is de conventionele beauty industrie verantwoordelijk voor 70% van het plastic afval dat op stortplaatsen terechtkomt en niet gerecycled wordt. Cleansing soap bars zijn uitsluitend verpakt in gerecycled en recyclebaar papier of karton. Met deze stukken zeep kun je plastic flessen, dubbelgevoerde dozen, plastic verpakkingen, doppen, pipetjes en pompjes achterwege laten. Kortom een soap bar is het ultieme zero-waste huidverzorgingsproduct die niet inlevert op kwaliteit of resultaat, een win-win voor jou EN de planeet!

Minimalistische Huidverzorging

Vereenvoudig je huidverzorgingroutine en je dagelijkse rituelen dankzij de efficiënte en gebruiksvriendelijke aard van je soap bar. Cleansing soap bars zijn een handig mee te nemen product om make-up, overtollig vuil, vet & talg te verwijderen en je huid te voeden. Bewaar je Cleansing soap bar binnen handbereik onder de douche of bij de wastafel, in een afgedekt zeepbakje of schaaltje zodat je er zo lang mogelijk plezier van kunt hebben. 

Betaalbaar

Een soap bar is bijna altijd een stuk voordeliger in prijs vergeleken met een vloeibare zeep of cleanser, omdat er geen of nauwelijks water aan de formulering is toegevoegd. Een soap bar heeft ook een langere levensduur waardoor ze zelfs voor de meest prijsbewuste huidverzorgingsliefhebber een uitstekende optie zijn.  


Reis Buddy  

Soap bars zijn de ideale optie voor op reis. Je hoeft je geen zorgen te maken over de toegestane hoeveelheid vloeibare middelen die je meeneemt in het vliegtuig, knoeien of over complexe routines met meerdere stappen en flacons. Begin je reis zonder zorgen en haal het ultieme vakantiegevoel naar boven met behulp van een minimale toilettas nog voor je vlieg, boot of treinreis begint.

 

Moeilijke Huid? Geen Zorgen!

Onze Nourished Daily soap bars zijn er in verschillende formules die geschikt zijn voor bijna alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. Lees verder om het nieuwste soap bar aanbod van Nourished Daily te ontdekken, allemaal samengesteld met duurzaam geoogste ingrediënten die diep voedend zijn en de huid fris en schoon achterlaten.  

Voor de Droge Huid

Een droge huid vraagt om wat extra TLC, geeft je huid de ideale vip-behandeling met de  Dry Skin Cleanse Bar van Nourished Daily. Een hydraterende krachtpatser die boordevol voedende ingrediënten zit en geschikt is voor gebruik op zowel lichaam als gezicht. Ontdek je nieuwe favoriete dagelijkse cleanser voor de droge huid


Voor de Acne Gevoelige Huid

De Acne Cleanse Bar van Nourished Daily is speciaal geformuleerd voor de gecombineerde, vette en acne gevoelige huid, geschikt voor gebruik op zowel lichaam als gezicht. Deze zero-waste natuurlijke zeep bar is voorzien van twee heerlijk ruikende antibacteriële krachtpatsers; Tea Tree & Rozemarijn en is zeer effectief in het bestrijden van acne, puistjes en onzuiverheden. Lees meer over de belangrijkste ingrediënten in deze effectieve soap bar.

Voor de Gevoelige Huid

Een gevoelige huid kan een hoop pijn en ongemak met zich meebrengen. Om de gevoelige aard van je huid te kalmeren is de juiste en een beetje extra verzorging een must. De Sensitive Skin Cleanse Bar van Nourished Daily is speciaal ontwikkeld om de gevoelige en geïrriteerde huid, waaronder eczeem, dermatitis en psoriasis, een milde, maar diep verzorgende cleanser. Lees meer over de voordelen van deze ultieme en zachte reiniger voor de gevoelige huid.

Alle Nourished Daily Soap bars worden met liefde gemaakt in Amsterdam.