Nourished Journal

Red Mijn Zomer Tan!

Sep 21, 2020

Three Warriors, Eco Tan, Organic Tan, Face Tan Water, Aqua Face Tan Mist, Fake Tan, Natural Tan, Organic Tan, Tanning, Face Tan, Natural Fake Tan, Tanning, Tan

Waaaahhhhh…. Waarom kan mijn zomerse kleurtje niet voor altijd blijven zitten???!!


Ik heb altijd al gehouden van een zongebruinde huid. Het voelt alsof ik er levendiger, gezonder en strakker uitziet en cellulitis en putjes vallen minder op. 


Hoewel ik de warme zomerse dagen om meerdere redenen ga missen, is het verliezen van mijn gezonde teint stiekem één van de grootste verliezen voor mij. Totdat ik meer en meer leerde over mijn obsessie voor de zon en bruin worden en hoe schadelijk dit was voor mijn huid. De Australische uitdrukking: slip, slop, slap* werd mijn nieuwe mantra, en Ik begon mezelf veel vaker en beter in te smeren. Met als groot pluspunt dat ik veel minder last heb van huidschade door de zon, echter heb ik ook geen mooie gebruinde huid meer en dat is iets wat ik zeker ook mis.... 

* slip, slop, slap is een Australische campagne leus om jezelf te beschermen tegen de zon. Slip een t-shirt aan, slop zonnebrand op je huid en slap een hoed op je hoofd. 

Maar Beauty's maak je geen zorgen.....

Of je nou je zomerse gloed wilt verlengen, of wilt weten hoe je kunt genieten van de voordelen van een zomerse tan zonder je huid te beschadigen, dit artikel beantwoordt al je vragen en helpt je een levendige, gezonde zomerse glow te bezorgen die aanhoudt voor zolang je maar wilt!


De geheimen voor een stralende, natuurlijke bruine teint die het hele jaar door mogelijk is zijn simpel, maar elke stap is cruciaal voor succes.


Voorbereiding is de sleutel

Wees niet het meisje of die jongen die rondloopt met bruine, schilferende ellebogen, knieën, enkels en voeten. Onthoud dat elke zelf-tan werkt door de bovenste laag van je huid, die bestaat uit dode huidcellen, te ‘kleuren’. Hoe dikker deze laag, hoe makkelijker de zelfbruiner zal vlekken & afgeven. Er zijn een paar delen van de huid die van naturen een dikkere, dichtere laag huidcellen hebben, aangezien dit doorgaans delen van het lichaam zijn die sneller slijten zoals de knieën, ellebogen, enkels en hielen. Om een egale teint zonder vlekken te krijgen zonder bruine strepen, is exfoliëren een absoluut noodzakelijke stap vóór het gebruik van je zelfbruiner. 

We raden aan om je gehele lichaam van een grondige maar zachte scrub beurt te voorzien met een exfoliant naar keuze (je wilt niet een hele huidlaag eraf scrubben!). Geef tijdens het scrubben extra aandacht aan de plekken die vatbaarder zijn voor het creëren van vlekken.


Nourished Tip: we raden je aan om je huid voor te bereiden voordat je je fake-tan aanbrengt door deze te exfoliëren en een heel dun laagje vochtinbrengende crème aan te brengen op deze ruwere plekken om een nog gelijkmatigere en consistente tan te creëren.   

Three Warriors Face Tan Aqua Mist

De manier van aanbrengen is alles  


Het is absoluut niet nodig om op een gestreepte tijger te lijken als je een natuurlijke tanning lotion/spray of mouse gebruikt. Een streepvrije natuurlijke teint krijgen is eenvoudig te bereiken met behulp van een tanning handschoen. Gebruik de zachte kant voor je Self Tan Mousse en Gradual Tan en de gladde kant voor je Face Tan Aqua Mist en Hempitan. (Let op: je Face Tan Aqua Mist hoeft niet per se aangebracht te worden met een handschoen. Deze kun je gewoon direct op een schone, droge huid sprayen en voilà!) 

Red mijn zongebruinde huid!


Verleng de levensduur van je zongebruinde huid door een hydraterende moisturizer en natuurlijke zelfbruiner in één te gebruiken! Wij zijn gek op de Three Warriors Gradual Tan als dagelijkse vochtinbrengende crème en om je natuurlijke zomerse glow te verlengen. Gemakkelijk aan te brengen, geen oranje kleur en geeft je een prachtige, gelijkmatige, gouden gloed. 

 

Dus hier heb je het Beauty's… een zomer blues is niet nodig… breng gewoon je gouden biologische zelfbruiner aan! Vind de perfecte match voor jouw natuurlijke bruine teint met De Tanning Bijbel - Tips Om De Beste Natuurlijke Zelfbruiner Te Kiezen.