Nourished Journal

RAWW Cosmetics: superfood infused make-up en huidverzorging

Apr 19, 2023

RAWW Cosmetics, Superfood infused beauty, natural cosmetics, natural skincare.

Als je al een hele tijd fan bent van Nourished dan weet je dat wij gek zijn op Australische beauty merken. En... we hebben weer een fantastisch Australisch merk ontdekt voor de Nourished collectie. RAWW Cosmetics is een Australisch merk voor iedereen. Het merk richt zich op met superfood doordrenkte, clean huidverzorging en make-up. Wij zijn excited

Waarom zou jij ook excited moeten zijn?

Iedereen houdt van een goed gevoel en dat geldt ook voor RAWW Cosmetics, de branding is jong, opwindend en inclusief. De producten zijn no-nonsense, de formuleringen bevatten geen slechte ingrediënten. Het is een ongecompliceerde collectie, met producten die doen wat ze moeten doen. De inheemse Australische ingrediënten die in de formuleringen worden gebruikt, zijn een grote bonus. Testeb op dieren is NIET toegestaan en daarom vindt je het PETA-logo op alle RAWW Cosmetic producten. Dit o' zo geliefde konijntje is te vertrouwen.

RAWW Cosmetics, Superfood infused beauty, natural cosmetics, natural skincare.

RAWW Huidverzorging

Kijk eens naar de huidverzorging van RAWW want je zult versteld staan van de kleurrijke serums en oliën. Door de gemakkelijke druppelflesjes is het fijn aan te brengen en is er voor iedereen een perfect serum. Topsellers zijn het Caviar Lime AHA Resurfacing serum, Vitamin C Brightening Serum en het Bakuchiol Boost Face Serum. Je kunt deze combineren met een cleanser en toner.  

De volledig natuurlijke gezichtsserums en gezichtsoliën zijn verrijkt met iconische ingrediënten zoals Avocado-olie, Kakadu Plum, Kokoswater en RAWW's favoriet de Wildberry Harvest. Ze kiezen elk ingrediënt zorgvuldig uit om die oh zo gewenste gloed te garanderen.

RAWW Cosmetics, Superfood infused beauty, natural cosmetics, natural skincare.

RAWW Make-up 

De make-up collectie van RAWW is er eentje om je natuurlijke schoonheid te benadrukken en net dat beetje extra glans te geven. Veel van de make-up is multifunctioneel, omdat je het druk hebt, mensen wilt zien en plekken hebt om naartoe te gaan.

De grote variatie van verschillende foundations en kleuren zorgt ervoor dat iedereen de juiste match vindt. Voeg een beetje concealer toe, krijg wat kleur of glans met een highlighter, blush en/of bronzer. Een vleugje mascara en je bent vertrokken!

De RAWW-make-up is toxic-free en hun natuurlijke make-up is superzacht voor de huid, dus het is geweldig voor alle huidtypes, zelfs voor acne en gevoelig. Het zal je poriën niet verstoppen, zelfs niet als je de hele dag en/of nacht make-up draagt. Vergeet niet het grote voordeel van de antioxidanten, vitamines en mineralen waar je huid absoluut dol op zal zijn.

Klaar om jezelf te verwennen met de Australische natural beauty? Bekijk alle RAWW Cosmetics make-up en huidverzorgingsproducten en vul je badkamer met zonnige vibes.