Nourished Journal

Jonny. Empowerment van vrouwen over de hele wereld.

Mar 08, 2020

Jonny, condom, condoms, vegan condoms, vegan, bonk lube, lubricant, organic lubricant, nourished

Bij Nourished zijn we voor de empowerment van vrouwen, ook in de slaapkamer! We willen dat vrouwen zich elke dag op elke manier zelfverzekerd en fantastisch voelen. Bij Nourished vinden we het belangrijk om het gesprek rondom seksualiteit en seksplezier te normaliseren, op een veilige manier en zonder schaamte of verlegenheid. En daarom zijn we zo blij en trots dat we de enige verkoper zijn van Jonny vegan condooms in Europa.

 

Wie is Jonny?

 

Heb jij nog nooit van Jonny gehoord? Jonny is de 'new cool kid on the block'. Jonny is niet alleen vegan en komt in een mooi ontworpen eco-verpakking, Jonny staat voor wederzijds respect, empowerment & plezier!

 

Jonny heeft drie motto's:


+ Be Good To Self. You're in control ofwel ben good voor jezelf. Jij hebt de controle. Zorg voor je eigen gezondheid en doe nooit iets waardoor je je ongemakkelijk voelt, vooral als het op seks aankomt.


+ Be Good To Others ofwel ben goed voor anderen. Seks draait om respect. En respect is zoals tweerichtingsverkeer. 


+ Be Good To Mother Nature ofwel ben goed voor Moeder Natuur. Jonny gebruikt geen dierlijke producten in hun condooms en wordt geleverd met biologisch afbreekbare Fab Little Bags zodat je liefde niet in de afvoer of wc terechtkomt. Be a lover, not a flusher!

 

Vegan Condooms? 

 

Nooit geweten dat mainstream condooms worden gemaakt met dierlijke producten? De manier waarop de meeste condoom producten hun latex glad maken is door een eiwit uit melk, genaamd caseïne op te nemen in hun formulering. Jonny condooms zijn vrij van alle dierlijke bijproducten en vervelende gifstoffen. Ooit gehoord van vegan seks? Nou, nu wel!

 

De alarmerende toename van soa's in Nederland en Europa toont een zekere blasé-houding ten opzichte van veilig vrijen in deze huidige tijd. Door een nieuwe categorie toe te voegen aan onze Nourished selectie: de sex category hopen we dat we het kopen van condooms gemakkelijker maken en de schaamte weg te nemen die sommige vrouwen (en sommige mannen) ervaren bij het kopen van condooms in de winkel. We willen vrouwen absoluut aanmoedigen om hun gezondheid in eigen handen te nemen, omdat wij niet vinden dat het de verantwoordelijkheid van een man is om altijd condooms te kopen of bij te hebben. En eerlijk, wie zou zoiets belangrijks willen overlaten aan iemand die je misschien pas drie uur kent? Wij geloven in het nemen van de leiding en altijd voorbereid zijn op plezier, zelfs wanneer je het misschien niet verwacht. 

 

Dus voor al onze Women of Nourished out there... wij groeten je! Ga vooruit, maak je eigen keuzes, heb plezier en verover de wereld! 

 

PS. Check onze seks categorie voor meer fun & love.