Nourished Journal

Het is retinol, maar niet zoals je het kent

Nov 01, 2022

ere perez, clean skincare, clean skin care, natuurlijke huidverzorging, clean skin care, retinol

Ere Perez heeft het weer gedaan! Het iconische Australische clean beauty merk heeft een baanbrekend (en huid reddend) alternatief retinol elixer gecreëerd welke de huid van de ene op de andere dag transformeert.

Het White Tea Phyto-Retinol Elixir is een zacht maar effectief serum, voor alle huidtypes INCLUSIEF de gevoelige huid. Een echt wondermiddel dat de huid op een elegante manier verjongt voor een zachtere, gladdere en stralendere huid! 

Net als retinol, maar dan zonder de mogelijke bijwerkingen van huidirritatie.

Ere Perez | White Tea Phyto-Retinol Elixir

Maak kennis met de steringrediënten

White tea ofwel witte thee:

Een natuurlijk antioxidant die tekenen van veroudering vermindert en de productie van collageen en elastine versterkt, wat resulteert in een gladdere, vollere huid.

Bakuchiol:

Dit exotisch klinkende ingrediënt is een natuurlijk alternatief voor retinol dat de omzet van huidcellen stimuleert, wat resulteert in een egale huid en verminderde pigmentatie.

Resveratrol:

Een krachtig ingrediënt dat vecht tegen de tekenen van vroegtijdige veroudering. Deze effectieve antioxidant verbetert de elasticiteit van de huid en zorgt ervoor dat de gevoelige huid soepel blijft.

Koper:

Een krachtige ontstekingsremmer die de poriën kleiner maakt, de stevigheid van je huid verbetert en fijne lijntjes vermindert. Dit steringrediënt geeft het White Tea Phyto-Retinol Elixir zijn prachtige blauwe kleur.

Niacinamide (Vit B3):

Helpt bij het opbouwen van de natuurlijke eiwitten van de huid, verminderd zichtbare vlekken en versterkt de natuurlijke barrière van de huid. Geschikt voor alle huidtypes, inclusief gevoelige en acne gevoelige huid.

 

Ere Perez | White Tea Phyto-Retinol Elixir | Nourished

 

Zachte, actieve huidverzorging is een blijvertje

De White Tea Phyto-Retinol Elixer is snel absorberend, lichtgewicht en zit vol met actieve stoffen en plantaardige kracht en dat in elke druppel.

Breng 's avonds na het reinigen aan en word wakker met een merkbaar egale huid. Combineer met de Wild Tomato Rich Creme voor het ultieme resultaat.

Ontdek de complete Ere Perez natuurlijke huidverzorgingscollectie