Nourished Journal

Het gebruik van zonbescherming op dagelijkse basis

Jul 26, 2023

Wearing sun protection on a daily base

Het vinden van jouw ultieme foundation match is net zo belangrijk als het dragen van een goede SPF onder je foundation. Uv-stralen kunnen schade aanrichten aan onze huid, en zorgen voor bijvoorbeeld pigmentvlekken en zorgen voor rimpels. Wij raden je aan om het hele jaar door zonnebrand te dragen. Het dragen van SPF beschermt je huid tegen schade door de zon en zorgt dat je huid minder snel oud wordt. Dat is wat we allemaal willen, toch?

Maar welke zonnebrand moet ik dan gebruiken? Wij raden je aan om minimaal een SPF30 te gebruiken. Het beste is om een SPF te gebruiken die zowel tegen UVA-stralen als UVB-stralen beschermt. Onderstaande zonnebrand is geschikt voor bescherming de hele dag door.


Deze natuurlijke zonnebrand lotion biedt bescherming tegen de UVA- en UVB-stralen van de zon en wordt aangedreven door non-nano zinkoxide & zeealgen, waardoor het rif-veilig en niet vet is. Geparfumeerd met een delicaat vleugje van de natuurlijke Nourished Daily geur. Perfect voor de hele familie!


Witlof, tinted sunscreen, zonnebrand, natuurlijk, Nourished

+ Witlof Getinte Dag Crème SPF30

Wil je een egale subtiele glow met bescherming? Dan is deze getinte dagcrème voor jou! Deze dagcrème bevat verzorgende en hydraterende ingrediënten zoals rozenwater en hyaluronzuur, perfect voor dagelijks gebruik.

Sommige foundations bevatten al een bepaald SPF-gehalte, wat je huid al enige mate beschermt tegen de zon, maar dit is bijna nooit genoeg. Vandaar dat wij aanraden om altijd een SPF aan te brengen voordat je je foundation aanbrengt, ook al bevat je foundation SPF. We raden aan om eerst je zonnebrand aan te brengen en een paar minuten te wachten totdat deze intrekt voordat je je foundation aanbrengt. 

Deze zonnebrand is perfect om onder je foundation aan te brengen:

Little Urchin, sunscreen, stick, zonnebrand, natuurlijk Nourished

+ Little Urchin, Natuurlijke Zink Zonnebrand Stick SPF50

Deze zonnebrand bestaat uit een vegan formule met SPF50 en biedt UVA- en UVB-bescherming tegen de schadelijke stralen van de zon. De zonnebrand is geformuleerd met een mix van hydraterende en plantaardige ingrediënten.

Om zo lang mogelijk een stralend jong uitziende huid te behouden, raden we je aan om je huid altijd te beschermen. Vergeet natuurlijk ook niet andere delen van je lichaam te beschermen tegen de zon. En een hoed of pet helpen ook om dit te doen.

Als je nog vragen hebt over het dragen van zonnebrand of make-up met SPF, kun je ons altijd contact met ons opnemen!