Nourished Journal

Herfst glow essentials

Sep 25, 2024

Fall Glow Essentials 2024 | Nourished

De dagen worden kouder en de lucht frisser, tijd om de kaarsjes aan te steken en je huid de extra aandacht te geven die het nodig heeft. In de herfst heeft je huid namelijk wat meer bescherming nodig tegen de drogere lucht, zodat het gezond, stralend en veerkrachtig blijft. Maar geen zorgen, wij hebben dé routine samengesteld die je huid verwent en je helemaal in de cosy herfstsfeer brengt. Lees snel verder en ontdek onze herfst essentials!

Skincare: geef je huid extra liefde 

In de koudere maanden kan je huid wel wat extra liefde gebruiken. Het wisselende weer kan de huidbarrière verzwakken, maar met de juiste producten blijft je huid stralend en gezond. Onze favorieten voor dit seizoen:

+ Cleanser

Een schone huid is de basis voor elke routine. De Goji Body & Face Cleansing Oil verwijdert talg, onzuiverheden en overtollig vuil uit de poriën, waardoor je huid fris en zijdezacht aanvoelt.

+ Exfoliate

Voelt je huid wat dof aan? De Retreatment Botanics Refining Face Exfoliant helpt dode huidcellen te verwijderen en zorgt voor een zijdezachte, stralende teint. Gebruik het 1-2 keer per week voor een optimale glow, zelfs op de meest gure herfstdagen.

+ Serum

De herfst is het perfecte moment om een serum aan je routine toe te voegen. Het Food for Skin Pumpkin Serum zit boordevol antioxidanten en vitamine A, die je huid exfoliëren en hydrateren. Zo blijft je huid gevoed en beschermd, zelfs als de temperatuur daalt.

+ Moisturizer

Hydratatie is key in de herfst. De Weleda Skin Food Light biedt intense voeding zonder zwaar aan te voelen. Perfect om je huid soepel en gehydrateerd te houden, van de eerste herfstdag tot aan de winter.

Body Care: verwen je lichaam 

Net als je gezicht heeft je lichaam in de herfst wat extra aandacht nodig. De drogere lucht kan de huid uitdrogen, dus tijd om je lichaam te omhullen met rijke verzorging:

+ Body Butter

De Sans Ceuticals Barrier Restore Body + Hand Butter biedt diepe hydratatie en versterkt de huidbarrière. Breng het aan voor een intens gevoede huid die de herfststormen moeiteloos doorstaat. Luxe in een potje!

+ Lippenverzorging

Gebarsten lippen? Dat hoeft niet met het Biologi’s Nourish Lip Serum! Het natuurlijke serum houdt je lippen de hele dag door zacht en gehydrateerd, zelfs tijdens de koudste herfstdagen.

 + Deodorant

Kies voor de heerlijke, kruidige geur van de Nourished Daily Deo Chai Spice. Deze deo is perfect voor de herfst en houdt je de hele dag fris én warm omhuld met een spicy geur.

Home Essentials: breng warmte en comfort in huis

Herfst is hét seizoen om je huis om te toveren tot een warme en knusse oase. Met deze items breng je direct sfeer én comfort in huis:

+ Herfstsfeer in je huis

De Mist Spray - Fragonia & Sandalwood is een must-have om je huis te vullen met zachte, rustgevende geuren. Perfect voor een gezellige avond op de bank of een heerlijk bad.

+ Sweet Dreams

Voor een extra vleugje luxe in je slaapkamer, probeer de Satin Pillowcase - NudeHet beschermt je huid en haar tegen uitdroging én ziet er prachtig uit. Een stijlvolle aanvulling op je herfstavonden.

Met deze herfst essentials kun je optimaal genieten van het seizoen. Zorg tijdens de koude dagen extra goed voor jezelf, je huid én je omgeving :)