Nourished Journal

Gelukkig Nieuwjaar - Onze Team favourites

Dec 29, 2023

Nourished, Nourished Daily, Clean Beauty, Natuurlijke Makeup

Wauw, is het nu alweer 2024? Wij kunnen niet geloven hoe snel het afgelopen jaar voorbij is gegaan. Cliché, maar waar, het lijkt alsof de tijd door onze vingers is geglipt. Anyways, wij wensen jou een jaar vol met gelukzalige momenten, vrolijke gedachten en natuurlijk een badkamer vol met natuurlijke beauty pareltjes! We vinden het leuk om dit jaar af te trappen met het delen van onze team favourites! Omdat we begrijpen dat je soms gewoon een goede dosis inspiratie nodig hebt om je huidverzorgingsroutine op te frissen ;). Bovendien is het ook fun om de mensen achter Nourished wat beter te leren kennen toch?


Erin's favorieten

Laten we beginnen met het delen van een paar woorden van onze lieve oprichtster en Aussie Erin:

"Ik houd van de frisse energie die je kunt voelen aan het begin van het jaar. Het gevoel van vernieuwing, het zetten van intenties, plannen maken en zien waar dit jaar me gaat brengen. Maar wat er ook gebeurt, ik weet dat ik altijd op deze beauties kan rekenen om mijn dag, week of jaar goed te maken ;):


 Acne Cleanse Bar - Nourished Daily 

  Floor's favorieten

  Maar naast de Australian brains, willen we ook graag delen hoe ons multitalent en Nederlandse oprichtster Floor het nieuwe jaar instapt:

  "Na de drukke feestdagen verwelkom ik het nieuwe jaar altijd met rust, bezinning en een brede lach. Deze combinatie maakt dat ik me altijd verfrist voel en boordevol nieuwe ideeën zit voor het nieuwe seizoen. Vorig jaar waren dit een paar van mij meest gebruikte Nourished producten. Voel je vrij om ze te bekijken":


  Sansceuticals - Goji Body + Face Cleansing Oil

   

  Tot slot, zou team Nourished niet compleet zijn zonder het harde werk van onze snelle klantenservice ster Judith, onze sprankelende marketeer Noeki en onze powerhouse Rachelle.

  Hun favorieten:

  Judith worstelde nogal met postpartum haaruitval en miste gevoed, glanzend haar. Haar favoriete product is dan ook niet voor niets ons eigen Nourished Natural Hair Care Duo.

  Noeki houdt ervan om hartje winter haar gezicht wat op te fleuren en hierbij geeft de Carrot Colour Pot van Ere Perez precies het gewenste effect. Dit product dient niet alleen als blush, maar kan ook gebruikt worden op de oogleden en lippen. Wie houdt er nu niet van een multifunctionele beauty als deze?

  Rachelle wilde graag het Kakadu Brightening Serum van Retreatment Botanics uitproberen en werd op slag verliefd op dit luxe product. Het is diep voedend en geeft haar huid een jong en verzorgd gevoel.


  Our little love note to you

  We hopen natuurlijk dat bovenstaande producttips je zullen helpen in je zoektocht naar een natuurlijke huidverzorgingsroutine die helemaal bij jou past!
  Als je echter advies nodig hebt over een specifieke tint of je twijfelt over bepaalde ingrediënten, stuur ons dan gerust een berichtje in onze chat of email ons op hello@nourished.nl

  Een hele dikke digitale knuffel van Team Nourished!

  Team Nourished