Nourished Journal

Kies voor een beetje glitter & een mooie glow dit feestseizoen!

Dec 10, 2020

Create some at-home sparkle & glow for this years party season!

Ready. Set. Sparkle & Glow want het feestseizoen is hier! Nouja.... soort van... 

Hoewel er allerlei regels m.b.t 'social distancing' van kracht zijn, zijn wij er om toch nog een klein beetje een feest & glitter vibe-je naar jou toe te brengen deze decembermaand!

Trek je feestoutfit aan en ga all-out met een mooie highlighter! Schenk jezelf een glas bubbels in en zet het volume van je favoriete dansnummers hoger om dit jaar het ultieme huiskamerfeest te creëren. Hier zijn onze beste self-care tips om het maximale uit jouw feestje te halen! 

 

Highlight je beste features! 

Er is geen gemakkelijkere manier om een feestelijke glow te creëren dan door een vleugje highlighter of illuminizer op je huid te deppen en hier een beetje bronzer aan toe te voegen.


Wil jij weten hoe je perfect kunt contouren en highlighten zonder eruit te zien als een discobal? Doorloop deze gemakkelijke stappen tijdens het aanbrengen van je bronzer en highlighter voor een party glow succes! 

Inika Organic Highlighter Bronzer

Breng een kleine hoeveelheid bronzer met een schone kwast aan net onder je jukbeenderen, vanaf de haarlijn van je slapen en de hoek van je kaaklijn. Zorg ervoor dat je de delen van je gezicht bestrijkt waar normaliter het zonlicht het eerst komt. De volgende stap is: blend, blend, blend met je vingertoppen (schone vingers!) of een blending spons of kwast. Gebruik overgebleven product op je make-up kwast om extra warmte aan te brengen op de brug van je neus, kin en nek. Onze favoriete natuurlijke bronzer? Inika Organic Baked Mineral Bronzer in Sunbeam

 

Wanneer je je highlighter aanbrengt, wil je erover nadenken welke features je naar voren wilt brengen. Vaak brengen we highlighter aan op de bovenkant van je jukbeenderen, onder en boven je wenkbrauwen, de brug van je neus en in de cupidoboog (net boven je lip). Breng voor het mooiste effect je highlighter aan met je vingertoppen of een make-up kwast en meng goed om harde, onnatuurlijke lijnen te vermijden.
We hebben bronzers & highlighters in verschillende tinten en vormen van liquid tot creams tot poeders. Bekijk alle opties hier!   

 

Ga voor een opvallende, sprankelende mani-pedi 

Onze goede vrienden van Kester Black hebben het makkelijk gemaakt om een @home mani-pedi werkelijkheid te maken. Genoeg keus voor sprankelende nagels en party-proof NYE nagels. Bereidt je nagels voor met de perfecte basis namelijk de: Miracle Treatment Base Coat Polish.

 

Kester Black Comet Glitter Polish

Breng vervolgens je glitters naar keuze aan. Een aantal favorieten zijn:

Comet- Glitter Polish 

Champagne - Metallic Polish

Tutu - Soft Glitter Pink Polish

Black Diamonds - Holographic Polish

 

 

Geef je party-mani een mooie, glanzende finish met de Supersonic Top Coat Polish. Voila! Je at-home sparkly mani-pedi kan nu functioneren als de discobal in je huiskamer ;) 

 

Een glinsterend canvas 

Roep je 'Inner Goddess' op en ga voor een sprankelende make-up look om ook dit jaar in stijl door de feestdagen heen te flaneren met het Summer of Winter Solstice Palette van Eye Of Horus. Deze to-die-for multifunctionele make-up paletten zijn voorzien van 8 tinten geïnspireerd op de kosmische zonnewende. Perfect om wat kleur, een smokey look en sparkle aan te brengen rondom je ogen en op je wangen.

Eye Of Horus Winter Solstice Palette

Deze luxe paletten zijn handgemaakt in Byron Bay, en komen in een unieke ambachtelijke verpakking, dit hoogwaardige minerale palette bevat een selectie van fluweelachtige, matte, satijnen en metallic tinten om iedereens huidtint te complimenteren en iedere party-look te versterken. Benieuwd hoe je deze look kunt leren? Bekijk de video's hier. 

 Eye Of Horus Summer Solstice Palette

Die prachtige lach van jou!  

Absoluut niets kan de vreugde en glow vervangen van een oprechte glimlach, zo één die ware vreugde, geluk en vervulling uitstraalt. Je kunt nog zo veel highlighters en glitters aantrekken en opdoen, maar niets zal je meer laten stralen dan een lach! 

Dus leef, heb lief, en lach! Geniet van de feestdagen ondanks dat deze dit jaar anders uitpakken dan we gehoopt hadden. Blijf positief, geniet extra van de mensen om je heen en lach, straal je eigen sparkle & licht de woonkamer in! 


Love & sunshine, E & F x

Op zoek naar meer inspo? Check dit artikel dan Get The Look For Our Party Sparkle Month voor nog meer hot tips!