Natuurlijke Reis Essentials Voor Een Avontuurlijke Zomer

Category

Nourished Journal

Date

Jun 22, 2021

Het is geen verrassing als we zeggen dat we ons de laatste maanden opgesloten hebben gevoeld, vanwege de winter & de lockdowns. Onze lichamen moeten langzaam weer op gang komen en onze energie terugkomen! Grote kans dat jij deze zomer van de gelegenheid gebruik maakt om op avontuur te gaan. Tijd om je opgekropte energie te verbranden en weer in contact te komen met de natuur. En of dat nu in de vorm van een surf-, vis-, zeil- of fietsvakantie is, het is de hoogste tijd om het avontuur aan te gaan en weer tot leven te komen! Wij helpen je graag een handje op weg en hebben daarom speciaal voor jou deze checklist met natuurlijke lifestyle producten gemaakt zodat je optimaal van je vrijheid kunt gaan genieten:


Verfris & bescherm

Bondi Wash Travel Spray - verfris kleding, bagage, schoenen, beddengoed en jezelf met de Travel Spray van Bondi Wash. Laag in alcohol, rijk aan heerlijke Australische inheemse Bush-oliën en in het laboratorium getest en bewezen dat het 99,9% van de ziektekiemen, bacteriën en virussen doodt, inclusief geurveroorzakende bacteriën. Deze spray is een must have voor elke avonturier deze zomer.

 

Ere Perez SOS Papaya MarmaladeMultifunctioneel redmiddel  

Ere Perez  SOS Papaya Marmalade - is het ultieme redmiddel om muggenbeten, bultjes, schrammen, huiduitslag en droge plekken te kalmeren. Deze wonder balsem is niet alleen multifunctioneel, maar is ook geschikt voor het hele gezin!

 

Red je boterham

SuperBee Bijenwas Wraps - red je boterham en het milieu met deze plasticvrije wraps om voedsel te verpakken. Deze alternatieve wraps voor vershoudfolie houden je voedsel vers en veilig dankzij de pure bijenwas met antibacteriële eigenschappen. Bijenwas Wraps worden met liefde handgemaakt in Noord-Thailand door lokale vrouwen. Elke wrap is gemaakt van gerecyclede materialen en kan tot wel 1 jaar worden hergebruikt!

Red je huid

Soleo Organics Natuurlijke Zonnebrand - Ja, we weten dat we zonnebrand aan bijna elke lijst toevoegen... maar het is zo belangrijk! Je huid is je grootste orgaan en het is zijn taak om je te beschermen tegen invloeden van buitenaf. 80% van de tekenen van veroudering zijn te wijten aan UV-blootstelling... dus bescherm die mooie levende, ademende huid met een natuurlijke zonnebrand die niet alleen je gezondheid en die mooie looks van jouw beschermt, maar ook vriendelijk is voor de planeet. Soleo Organics heeft een ongelooflijke goede, volledig Natuurlijke Zonnebrandcrème gecreëerd met SPF30+, tot wel 3 uur water- en zweet bestendig en geschikt voor het hele gezin vanaf 6+ maanden. 

 

Nourished, Healing Spray: Wintergreen + Arnica MagnesiumHerstel pijntjes, verstuikingen en verrekkingen in één spritz

Cedar + Stone Arnica + Magnesium Spray - strakke, pijnlijke spieren, kramp en rusteloze benen kunnen allemaal het gevolg zijn van een leuke avontuurlijke vakantie of een magnesiumtekort. Magnesium is een essentieel element voor het herstel van onze spieren waardoor we optimaal kunnen functioneren en herstellen van intensieve activiteiten. Toegevoegd Arnica staat bekend als een super genezer van zacht weefsel voor al je pijntjes, kneuzingen, verrekking een verstuikingen. Deze super krachtige helende spray kan direct op het lichaam worden gespoten om je te helpen herstellen en opladen voor een nieuwe dag vol avontuur.

 

Een avontuur van een ander niveau..

Dame Vibes - voor degenen die deze zomer energie willen verbranden én een avontuur onder de lakens (of de sterren!) willen beleven! Dame's assortiment vibrators is ontworpen door vrouwen, voor het plezier van vrouwen en kan worden gebruikt door 1, 2 of meer personen. Deze vibes zijn klaar voor de avonturen van je dromen, ongeacht de tijd of plaats dankzij hun hygiënische siliconen van medische kwaliteit en de spatwaterdichte behuizing!  


Wil je meer geweldige lifestyle-producten ontdekken voor je volgende avontuur? Bekijk hier onze Reiscollectie 

  Gerelateerd aan artikel

Sans ceuticals, Sans [ceuticals], Activator 7 Oil, Goji Cleansing Oil, Cellular Repair Lotion, Activator 7 Body + Face + Hair Oil, Hair Wash, No Poo, Curly Girl Method, Natural hair care, clean hair care, organic hair care, Vitamin A, Niacinamide, Nourishing Hair Hydratant Ultra+

Reisdop - Activator 7 Oil + Goji Cleansing Oil

Sans [ceuticals]

€0.25

Mask Created with Sketch.
Pure papaya SKIN FOOD, multi-use paw paw & calendula creme, repair, nourish, soothe, 100% natural formula, vegan balm, pure papaya ointment, pure papaya skin food, skin food, pure papaya nourished, nourished pure papaya, sos marmelade, sos balm, nourished sos creme.

Papaya Ointment/ Skin Food

PURE Papaya Care

Vanaf €11.99

Mask Created with Sketch.