Nourished Journal

Natuurlijke Reis Essentials Voor Een Avontuurlijke Zomer

Jun 21, 2022

Clean Travel Essentials For Your Adventure Holiday

Na een lange winter voelen we ons vaak sloom en futloos, zijn onze energie niveaus laag en zijn we extra gevoelig voor het natuurlijke zonlicht van buiten. Onze lichamen moeten langzaam weer op gang komen en onze energie terugkomen! Grote kans dat jij deze zomer van de gelegenheid gebruik maakt om op avontuur te gaan. Tijd om je opgekropte energie te verbranden en weer in contact te komen met de natuur. En of dat nu in de vorm van een surf-, vis-, zeil- of fietsvakantie is, het is de hoogste tijd om het avontuur aan te gaan en weer tot leven te komen! Wij helpen je graag een handje op weg en hebben daarom speciaal voor jou deze checklist met natuurlijke lifestyle producten gemaakt zodat je optimaal van je vrijheid kunt gaan genieten:


Verfris & bescherm

Bondi Wash Travel Spray - verfris kleding, bagage, schoenen, beddengoed en jezelf met de Travel Spray van Bondi Wash. Laag in alcohol, rijk aan heerlijke Australische inheemse Bush-oliën en in het laboratorium getest en bewezen dat het 99,9% van de ziektekiemen, bacteriën en virussen doodt, inclusief geurveroorzakende bacteriën. Deze spray is een must have voor elke avonturier deze zomer.

 

Ere Perez SOS Papaya Marmalade

Multifunctioneel redmiddel  

Ere Perez  SOS Papaya Marmalade - is het ultieme redmiddel om muggenbeten, bultjes, schrammen, huiduitslag en droge plekken te kalmeren. Deze wonder balsem is niet alleen multifunctioneel, maar is ook geschikt voor het hele gezin!

 

Red je boterham

SuperBee Bijenwas Wraps - red je boterham en het milieu met deze plasticvrije wraps om voedsel te verpakken. Deze alternatieve wraps voor vershoudfolie houden je voedsel vers en veilig dankzij de pure bijenwas met antibacteriële eigenschappen. Bijenwas Wraps worden met liefde handgemaakt in Noord-Thailand door lokale vrouwen. Elke wrap is gemaakt van gerecyclede materialen en kan tot wel 1 jaar worden hergebruikt!

Red je huid

Natuurlijke zonnebrand- Ja, we weten dat we zonnebrand aan bijna elke lijst toevoegen... maar het is zo belangrijk! Je huid is je grootste orgaan en het is zijn taak om je te beschermen tegen invloeden van buitenaf. 80% van de tekenen van veroudering zijn te wijten aan UV-blootstelling... dus bescherm die mooie levende, ademende huid met een natuurlijke zonnebrand die niet alleen je gezondheid en die mooie looks van jouw beschermt, maar ook vriendelijk is voor de planeet. Little Urchin heeft een prachtig assortiment volledig natuurlijke zonnebrandcrèmes gecreëerd waaronder een Natuurlijke Zonnebrand SPF30Natuurlijke Zink Zonnebrand SPF 50+Natuurlijke Zink Zonnebrand SPF 50+ - Stick en een Natuurlijk Getinte Zonnebrand SPF30 met Non-Nano-Zinkoxide als actief ingrediënt om schadelijke UVA & UVB stralen te blokkeren terwijl je huid gehydreerd blijft. Little Urchins natuurlijke zonnebrandcrèmes zijn tot 3 a 4 uur waterbestendig en geschikt voor de hele familie vanaf 6 maanden. Nog een voorbeeld van perfecte zonbescherming is onze nieuwste toevoeging aan de Nourished Daily familie: De Daily Face + Body Sunscreen Lotion SPF50

 

Een avontuur van een ander niveau..

Dame Vibes - voor degenen die deze zomer energie willen verbranden én een avontuur onder de lakens (of de sterren!) willen beleven! Dame's assortiment vibrators is ontworpen door vrouwen, voor het plezier van vrouwen en kan worden gebruikt door 1, 2 of meer personen. Deze vibes zijn klaar voor de avonturen van je dromen, ongeacht de tijd of plaats dankzij hun hygiënische siliconen van medische kwaliteit en de spatwaterdichte behuizing!  


Wil je meer geweldige lifestyle-producten ontdekken voor je volgende avontuur? Bekijk onze clean & green Travel collectie.