Nourished Journal

Bedrock Talks aflevering #17 met Team Nourished

Oct 26, 2020

Nourished Podcast, Bedrock Magazine, Bedrock Talks, Bedrock Talks #17, Natuurlijke huidverzorging en beauty met Floor & Erin van Nourished.

Team Bedrock (lees: Rosa and Lisanne) duikt iedere maand in het diepe, ze onderzoeken een thema waar ze meer over willen weten en wat interessant is voor de Bedrock lezers & luisteraars. In oktober praten ze 'all things Clean & Green' en duiken ze in de wereld van natuurlijke huidverzorging en cosmetica. En wat een feest... wij werden uitgenodigd als specialisten en hebben de oren van hun kop gekletst. 

 

Erin beantwoord vragen vanuit Australië en Floor is naar Amsterdam gegaan om Rosa & Lisanne te vergezellen in de opnamestudio. En nu is het officieel... onze allereerste Podcast is online en wij zijn blij. Zin om je headphones op te zetten en te luisteren? Check de link via Itunes or Spotify. ENJOY! 

Intro Podcast: 'We smeren ontzettend veel producten op ons lichaam en gezicht. De meeste producten zitten vol schadelijke stoffen die worden opgenomen door ons lichaam, terwijl onze huid ons grootste orgaan is waar we goed voor moeten zorgen. Voor ons een reden dat we het liefst natuurlijke producten gebruiken. Daarom spreken we met Floor & Erin van de natuurlijke huidverzorgingswebshop Nourished om alles te weten te komen over het belang van natuurlijke producten.' 

 

Lees het artikel wat Bedrock deelde met hun community over natuurlijke huidverzorging en beauty.