Nourished Journal

Een shout-out naar aantal van onze favoriete zakenvrouwen

Mar 07, 2023

nourished, natural, organic, women, Nourished Daily

Vandaag vieren we alle vrouwen aangezien het Internationale Vrouwendag is. We zetten graag een aantal speciale zakenvrouwen wie ons elke dag inspireren in de spotlight. Deze vrouwen zijn verantwoordelijk voor de prachtige merken die we op Nourished verkopen, ze zijn game-changers in de beauty industrie en sommigen doen dit al 20 jaar. Lees hun verhaal, laat je inspireren en vier je vrouwelijkheid.

Ere Perez, Nourished, skincare, natural, makeup, natuurlijk


Ere Perez van Ere Perez

De eerste vrouw die we vandaag in het zonnetje zetten is Ere Perez. Ze bracht haar jeugd door in Mexico en verhuisde op latere leeftijd naar Australie. Waar ze in 2002 haar droom realiseerde en Ere Perez Natural Cosmetics werd geboren. Natuurlijke schoonheid en gezondheid zit bij haar in de familie, waardoor haar interesse werd gewekt en ze een bachelor in voeding heeft gehaald. Voor Ere gaat natuurlijke schoonheid over hoe je je leven leidt, hoe je contact maakt met de wereld en hoe je je lichaam voedt, van binnen en van buiten!

Lucy Vincent van Sans [ceuticals]

Deze Nieuw-Zeelandse vrouw heeft haar zelf tot een icoon gemaakt wat betreft haar en schoonheid in haar geboorteland. Verschillende internationale samenwerkingen en Australische kappersonderscheidingen hebben haar status als branche-expert bevestigd. Haar kernfocus ligt op welzijn en natuurwetenschap, om producten te creeren die goed voor ons lichaam als milieu zijn. Je kan haar collectie omschrijven als puur, duurzaam, zeer actief en doordacht!

Holly Sleich van Eye of Horus

Vanuit de huidverzorging maakte de Australische Holly de overstap naar kleurcosmetica om zorgvuldig gecreëerde producten aan te bieden die schoon en bewust zijn. Het was Holly’s doel om onnodige en vaak schadelijke ingrediënten terug te dringen en zich te concentreren op het creëren van een schoon, functioneel product dat niet irriteerde of schade toebracht. Wat is uitgegroeid tot een uitgebreide collectie van clean & green producten!

Eveline Kerkhof van Kenko

Voor de Nederlandse Eveline was haar zwangerschap de start van het oprichten van Kenkô. Het inspireerde haar om een persoonlijke verzorgingslijn te ontwikkelen voor moeder en kind. Die deze waardevolle momenten koestert en de band tussen moeder en kind versterkt. Baby’s herkennen de geur van hun moeder feilloos, de Kenkô producten versterken dit. Een mooie collectie voor je baby, voor tijdens je zwangerschap maar ook erna!

Caroline van Eeuwijk & Cis Nijenhuis van Witlof Skincare

Twee Nederlandse vrouwen uit de zakenwereld die besloten om iets anders te doen en te gaan voor een nieuwe business: natuurlijke en biologische huidverzorging. Vanuit beide ontstond er een bepaalde behoefte om mensen bewust te maken van wat voor producten ze allemaal op hun lichaam smeren. En willen ze een gezonde levensstijl stimuleren. Dit waren de bouwstenen om samen Witlof Skincare te oprichten. Natuurlijke, gezonde en effectieve producten voor een toegankelijke prijs!

Erin Hawken & Floor Hendriks van Nourished & Nourished Daily 

Last but not least... willen we alle mooie, sterke vrouwen bij Nourished bedanken. Elke dag werken we met een geweldig team van meiden en zij helpen ons bedrijf te laten bloeien. Als Aussie & Dutchie zijn wij liefhebbers van het leven en gepassioneerd over alles wat gezond en duurzaam is voor mens en planeet. Wees lief voor jezelf en vier het leven! We kunnen allemaal game-changers zijn in ons vakgebied of met onze passie. Samen kunnen we een verandering tot stand brengen.

x E&F