Soleo Organics, sunscreen, natural sunscreen, natuurlijke zonnebrand, mineralen zonnebrand

Shop Soléo Organic

Soléo Organic All Natural Sunscreen is een drievoudig bekroond huidverzorgingsmerk. Soléo Organic All Natural Sunscreen is opgericht in 2005, als alternatief op synthetische zonnebrandcrème. Waarom? Omdat ‘normale’ zonnebrand zoveel giftige ingrediënten bevat. Dit baanbrekende product heeft een beschermingsfactor SPF 30+ en is samengesteld door een team van Natuurgeneeskundigen en Chemici. Er wordt geen gebruik gemaakt van chemische UV-absorbers, titaniumdioxide of synthetische conserveermiddelen.

Deze zonnebrandcrème is gemaakt in Australië en is met zijn formule een wetenschappelijke vooruitgang op het gebied van zonbescherming. Soleo Organics is waterbestendig, heeft een natuurlijke geur, lage irritatiefactor en is 100% biologisch. Soleo Organics is volledig milieuvriendelijk – van de crème tot aan de verpakking.

100% Australian Made. Vrij van parabenen. Vrij van Conserveermiddelen. GMO-vrij. Milieuvriendelijk. Vrij van alle chemische UV-absorbers, petrochemische stoffen, minerale oliën, kunstmatige geuren, kunstmatige kleuren, synthetisch actieve stoffen, waaronder natriumlaurylsulfaten (SLS) en alle ingrediënten die synthetische bijproducten bevatten.

#SoleoOrganics #naturalsunscreen #natuurlijkezonnebrand #mineralezonnebrand #zonnebrand #mindfulsunscreen #zonbescherming #sunprotection #organic #preservativefree #chemicalfree