Het Nieuw-Zeelandse merk Sans[ceuticals] is opgericht door Lucy Vincent, een invloedrijke en innovatieve innovator in de haar- en schoonheidsindustrie. Als voormalig haarstylist en salon-eigenaar kon Lucy niet de juiste soort producten vinden die ze wilde gebruiken en zodoende ging ze haar eigen producten ontwikkelen.

Shop Sans [ceuticals]

De formulering van Sans[ceuticals] is gecreëerd op basis van de kennis dat de huid ons grootste orgaan is en 60-70% absorbeert van wat er op het oppervlak wordt aangebracht. Lucy en haar team hebben vier belangrijke pijlers bij het creëren van de producten die in de letters van hun naam zijn vertegenwoordigd:

Seasonal -

De behoeften van onze huid en haar veranderen vaak met de seizoenen. Verschuivingen in ons milieu en het klimaat kunnen effect hebben op de gezondheid en de kwaliteit van huid en haar. Het ene seizoen kan voedingsstoffen en hydratatie vereisen (nourishment & hydration), het andere reparatie van haar en hoofdhuid (exfoliation and repair). Sans[ceuticals] biedt voor ieder seizoen een op maat gemaakte shampoo en conditioner.

Active -

Actieve ingrediënten worden in hoge dosering gebruikt om je haar te voeden. De wetenschappers van Sans[ceuticals] hebben krachtige actieve ingrediënten gebruikt met moleculaire structuren om celherkenning te optimaliseren, waardoor deze krachtige ingrediënten gemakkelijker worden geabsorbeerd voor maximale resultaten.

Natural -

In het Frans betekent sans ‘zonder’. Alle Sans[ceuticals] ingrediënten zijn duurzaam en puur, zonder schadelijke additieven. Gemaakt in Nieuw-Zeeland in kleine partijen. De Sans[ceuticals] collectie is 100% natuurlijk.

Bekijk hier de ingrediëntenlijst

Sustainable -

Lucy is van mening dat het beter is om minder items in je badkamer te gebruiken die vaker worden gebruikt, waardoor de formulering vers blijft en hogere kwaliteit wordt gewaarborgd. Deze aanpak vermindert overconsumptie en onze milieuvoetafdruk, maar maak het ook betaalbaarder. Sans[ceuticals] wordt gemaakt in Nieuw Zeeland en is geproduceerd met:

+ 100% biologisch afbreekbare ingrediënten

+ 100% recyclebare verpakkingen

+ Groente inkt voor alle printmaterialen

+ Renewable resources

Sans [ceuticals] pure, active + multi-functional beauty.