Nourished, Nourished Nederland, Kester Black, Vegan Nail Polish, Nail Polish, Natural, Natural Nail Polish, Pop-up Nailbar, Pop-up Vegan Nailbar

Nourished opent de eerste Vegan Nailbar in Amsterdam in samenwerking met Kester Black, Lakwerk & Hutspot en jij bent uitgenodigd!

Vier onze re-branding en de lancering van de nieuwe website met ons door deze unieke kans te grijpen! Verwen jezelf met de eerste Vegan, Australisch geïnspireerde manicure met Low-Tox, Vegan Nagellak van het snelst groeiende natuurlijke beautymerk van Australië; Kester Black.

Het fantastisch getalenteerde team van Lakwerk zal de manicure uitvoeren. Je begint met het kiezen van één van de prachtige Kester Black kleuren als basis, waarop vervolgens een Australisch geïnspireerd kunstwerk naar keuze gelakt wordt. Dit alles terwijl jij relaxt achterover leunt en geniet van de fijne sfeer in de prachtige Hutspot boetiek.

Erin komt voor deze gelegenheid speciaal over vanuit Sydney en wij kijken er samen naar uit jullie te ontmoeten! Wij staan voor je klaar met persoonlijk advies en geven je de unieke kans om onze Nourished Clean Beauty & Natural Living collectie in het echt te ervaren.

Ben jij een pionier en kun je een Vegan Manicure niet missen? Dan is het essentieel om je ‘mani’ met een van de Lakwerk-nagel artiesten via ons te boeken. Plekken zijn beperkt beschikbaar. Om te reserveren mail ons op nourishednederland@gmail.com met de datum waarom je wil komen (18 of 19 april), drie tijden waarop je kan & je telefoonnummer. Dan zullen wij je afspraak bevestigen.

Beschikbare afspraken:

Donderdag 18 April:       Vrijdag 19 April:

13.15                                 10:00

14:00                                 10:45

14:45                                 11:30

15:30                                 12:15

16:15                                 -------

17:00                                 13:30

                                          14:15

                                          15:00

                                          15:45

                                          16:30

                                          17:15

Je hoeft niks te boeken als je gewoon langs wil komen om hallo te zeggen, de collectie te zien of ons te ontmoeten. Wij kunnen niet wachten om jou te ontmoeten.