Erin en Floor, nourished nederland, natuurlijke huidverzorging en cosmetica en makeup. Shop nu voor natuurlijke shampoo, cremespoeling en huidverzorging zoals makeup

Floor Hendriks diëtist in Den Bosch en Erin Hawken chiropractor in Sydney Australië, delen een gezamenlijke passie voor alles Natuurlijk.

Nourished Nederland is geboren op een warme Australische zomerdag toen de twee vriendinnen opmerkten dat er een overvloed aan natuurlijke huidverzorgsingsproducten beschikbaar is in Sydney. Dit laatste is niet het geval in Nederland.

Het universum presenteerde de vriendinnen een fantastische kans: de Nederlandse bevolking voorzien van een one-stop online shop voor pure, natuurlijke huidverzorgingsproducten en cosmetica.

Wij zijn enthousiast om jou de mooiste, meest effectieve natuurlijke producten van zowel het noordelijk als het zuidelijk halfrond te brengen!

Our passion is our gift to you!

Liefs, Floor & Erin x

#nourishednederland #naturesgifttoyou #ErinEnFloor

#natuurlijkehuidverzorging #natuurlijkemakeup #naturalbeauty #cleanbeauty #naturalcosmetics #naturalmakeup #naturalskincare #naturalwaysknowsbest