Optima Nutricosmetics is opgericht door een Australisch duo: Cate & Karissa. Beide dames hebben gewerkt voor een aantal van de grootste gezondheids- en beauty bedrijven en uiteindelijk besloten om hun eigen bedrijf te starten.

Het Verhaal

Dat er een verband is tussen je darmen en je huid is duidelijk volgens de twee "je huid als een spiegel voor de gezondheid van je darmen" zegt Cate. Ze hopen dat mensen de verbinding tussen de binnenkant en de buitenkant van het lichaam gaan zien. Een gezonde, natuurlijke complexie begint van binnenuit.

"Een gezonde huid is een langetermijndoel en het begint in je darmen, het is goed om externe huidverzorging en cosmetica te gebruiken, maar het is belangrijk om te beseffen dat wat we proberen te maskeren van buiten een indicatie is van onze algehele gezondheid. 'Eetbare beauty' is daarom ook de reden waardoor de manier waarop we naar huidverzorging kijken enorm aan het veranderen is." - Karissa

 

 Optima Nutricosmetics, Collagen Powder, Collageen Poeder, Nourished

Wat maakt ze anders?

Het belangrijkste doel van Optima Nutricosmetics is om de meest effectieve resultaten te leveren voor de gezondheid van je darmen en je huid, terwijl wordt voldaan aan de hoogste normen voor een duurzame en ethische werkwijzen.

De unieke formule wordt ondersteund door voedingswetenschap en dat is wat Optima Nutricosmetics onderscheidt van de rest.

De belofte

Neem één keer per dag je roze poederdrankje om je er op je best uit te laten zien en je op je best te laten voelen! Het doel is je beste huid ooit door je op je op je darmen te richten. Dit schoonheidsdrankje is gemaakt met pure ingrediënten en richt zich op de 4 belangrijkste pijlers van een gezonde, stralende huid:

+ Gezonde darmen en microbioom

+ Ondersteunt de eigen collageenproductie van de huid

+ Beschermt tegen schade door vrije radicalen

+ Optimale voeding voor algeheel welzijn.

MSC-gecertificeerd collageen

Het collageen dat in het roze poeder wordt gebruikt, is alleen gecertificeerd duurzaam zeecollageen in overeenstemming met de normen van de Marine Stewardship Council. Dit betekent dat het collageen ethisch afkomstig is uit de Noord-Atlantische wateren. 

Bestel Optima Nutricosmetics