Jack 'N Jill

Jack 'N Jill is opgericht in 1949 in Australië. Beroemd om hun volledig natuurlijke, veilig in te slikken tandpasta, perfect voor de kleintjes. Match de tandpastatube van je kinderen met de superleuke biologisch afbreekbare tandenborstels en spoelbekers. Maak je kinderbadkamerkastje compleet met de natuurlijke producten voor in bad, waaronder bubbelbad, shampoo en vochtinbrengende crème voor kinderen. 

Jack 'N Jill Tandpasta is 100% veilig voor jonge kinderen die de neiging hebben tandpasta door te slikken in plaats van het uit te spugen! De Jack 'N Jill-branding is ontworpen om aantrekkelijk te zijn voor kinderen en is cool genoeg zodat ouders het niet erg vinden om de producten in hun badkamer te hebben staan. De tandenborstels zijn vervaardigd met handvatten die zijn gemaakt van NON GMO-maïszetmeel en zijn daarom biologisch afbreekbaar en recyclebaar.

Jack 'N Jill gelooft dat bedrijven een verplichting hebben ten aanzien van het milieu, en daar zijn wij het helemaal mee eens! Daarom hebben ze een volledig natuurlijke, hypoallergene tandpasta met biologische ingrediënten ontwikkeld en de verpakking zo ontworpen dat deze minimaal, recyclebaar en BPA-vrij is. We houden van het ethos van dit bedrijf, we zijn dol op hun verpakking en beginnen niet eens over de geur van het badassortiment.

Shop Jack 'N Jill bij Nourished en maak van je kids de meest bewuste youngsters ;) 

Jack N' Jill | Jack N' Jill Nederland | Jack N'Jill Nourished | Natuurlijke tandenpasta voor kinderen | Natuurlijke bubble bath voor kinderen