INIKA Organic: natuurlijke, biologische huidverzorging en make-up uit Australië.

INIKA Organic was een van de early bird pioniers in de natuurlijke beauty-industrie. INIKA deed zijn intrede in het veld in 2006, het is hun missie om de meest unieke en krachtige botanische producten van over de hele wereld te ontdekken om alle huidtypes te beschermen, te voeden, te revitaliseren en te versterken en ieders mooiste kenmerken te accentueren. Een complete natuurlijke huidverzorgings- en make-up collectie voor ieders behoeften.

INIKA Organic gelooft in het maken van producten die zijn gemaakt met het hoogste niveau gecertificeerde biologische ingrediënten die je de hele dag, elke dag laten stralen. De productprestaties zijn uiterst belangrijk en daardoor wordt de make-up door Makeup Artistiesten over de hele wereld gebruikt. INIKA Organic is het enige gecertificeerde biologische en natuurlijke make-up merk op de New York Fashion Week in 2018, 2019 en 2020, met met nog meer jaren in het verschiet. 

Kwaliteit is INIKA's passie, ingrediënten zijn 100% schoon, er wordt gewerkt met natuurlijk mineralen en botanische ingrediënten allemaal ethisch geproduceerd. Shop de volledige collectie vegan huidverzorging en natuurlijke make-up bij Nourished. 

 INIKA Organic | Natural, Organic Skincare & Makeup from Australia | Nourished

INIKA ORGANIC. Pure. Natural. Flawless.