Wij zijn super trots dat we de eerste officiële Black Chicken Remedies retailer in Europa zijn. Sinds 2016, toen het idee ontstond om een webshop zoals Nourished te openen, hadden we onze ogen al op Black Chicken Remedies.

Waarom?

Er is maar één antwoord! We zijn ENORM fan van hun deodorant. De o zo beroemde Axilla Deodorant Paste is wereldwijd al onder meer dan 1 miljoen oksels aangebracht en de teller loopt nog steeds. We zijn blij dat we dit geweldige merk mogen vertegenwoordigen!

Black Chicken Remedies is een merk dat wordt gerund, ontwikkeld en geproduceerd in Australië. Een 100% natuurlijk huidverzorgingsbedrijf dat de kracht van de natuur gebruikt om herstellende 'remedies' te maken. Dit betekent dat al de Black Chicken Remedies huidverzorging een therapeutisch voordeel heeft.

Hoe gaaf is dat !?

Black Chicken geeft niets om beauty-trends, ze geven om een gezonde huid, geest en lichaam! Als je op zoek bent naar fruitige geuren of schuimende producten, dan vind je ze niet in deze collectie (of bij Nourished, sorry!). We willen jou helpen je beste huid ooit te krijgen… op de natuurlijke manier. 

Shop de Black Chicken collectie hier

#blackchickenremdies #blackchicken #naturaldeodorant #natuurlijkedeodorant #bestdeodorantever #bestedeodorant #deodorant #deo #axilladeodorantpaste