Nourished Journal

Jouw Zonnige Reis Essentials

Jun 21, 2022

Your Sunny Holiday Travel Essentials

Als je bent zoals wij zijn, dan brengt het idee van de zomervakantie allerlei fijne gevoelens naar boven...  dat heerlijke gevoel van de warme zon op je blote huid, de geur van natuurlijke zonnebrand gemengd met zeewater en een lichte zweem van zweet, van de hete zon ontsnappen voor een middagdutje tussen verfrissende lakens en een glimlach van innerlijke en volledige tevredenheid. 


Als het lezen van deze woorden je al doet wegdromen naar je volgende vakantie in de zon, lees dan vooral verder en ontdek onze zonnige reisessentials om je helemaal in de vakantiestemming te brengen:  


Natuurlijke Zonnebrand 

We weten hoe fijn het is om de heerlijke warmte van de zon op je huid te voelen... we weten ook dat 80% van huidbeschadiging & veroudering veroorzaakt wordt door blootstelling aan UV-straling. Zonnebrand is letterlijk hét enige anti-aging geheim... jouw BFF voor de zomer dus! We hebben enkele favoriete natuurlijke zonnebrandcèmes en deze is perfect voor je reis naar de zon: de Little Urchin Natuurlijke Zink Zonnebrand SPF 50+. Deze natuurlijke zonnebrand smeert gemakkelijk uit zonder een witte laag achter te laten, bevat SP 50+ voor een sterke UVA & UVB bescherming, is waterbestendig tot 4u en geschikt voor de hele familie vanaf 6 maanden! Ontdek het volledige assortiment natuurlijke zonnebrandcrèmes bij Nourished.



Zelfbruiner 

Niemand houdt ervan om die winterhuid voor het eerst weer te tonen aan de buitenwereld... Meestal een kleurenmix tussen wit & bleek en vaak wat verwaarloosd. Een natuurlijke zonloze teint (aka zelfbruiner) is de oplossing om je zelfzekerder te voelen wanneer je voor het eerst weer je favoriete badkleding aantrekt. Wij zijn enorme fans van de natuurlijke zelfbruiners van Three Warriors en we raden de Self-Tan Mousse en Gradual Tan met vertrouwen aan aan jullie!    

Three Warriors, Eco Tan, Face Tan Water, Fake Tan

 

 

 

De  Self-Tan Mousse van Three Warriors geeft je een rijke en diepbruine tan in slechts enkele minuten. De mousse is makkelijk aan te brengen en veroorzaakt geen vlekken op je kleding en/of lakens door de sneldrogende formule.  

Met de Gradual Tan van Three Warriors zorg je voor een mooie, gouden tan. Deze lotion is gemakkelijk aan te brengen. Gebruik eenmaal om je fluo-witte teint een zongebruinde gloed te geven, of enkele dagen achter elkaar om langzaam & veilig je gewenste kleur op te bouwen.

 

Lippenbalsem 

Eigenlijk raden we in plaats van een lippenbalsem eerder een Lip Serum aan. Het BL - Nourish Lip Serum van Biologi zit boordevol fyto-nutriënten die helpen om roodheid te verminderen, ontstekingen te kalmeren en helpt je drogelippen intens te hydrateren. Geen schilfering en droogheid meer op jouw mooie lippen! Het BL Lip Serum geeft je lippen een frisse, glanzende finish die elke look net dat beetje extra geeft.   

 

Sans ceuticals, cellular repair, niacinamide, natural skincare, natural skin care

After Sun 

Help je huid te herstellen van een dagje zon met de Cellular Repair Body + Face Lotion, een doeltreffend huidverzorgingsproduct van Sans [ceuticals] met actieve ingrediënten en zonder schadelijke of onnodige ingrediënten. Deze lichaams- en gezichtslotion heeft een intens verzorgende samenstelling met een formulering van 5% Niacinamide en een combinatie van verzorgende vetten die de huid hydrateren en pigmentatie verminderen. Niacinamide, ook wel bekend als Vitamine B3, wordt gebruikt als gouden standaard ingredient in veel dermatologische huidproducten. Het is wetenschappelijk bewezen dat Niacinamide pigmentatie vermindert, roodheid kalmeert, ontstekingen vermindert, zorgt voor een algehele egale huidteint en UV-schade helpt te herstellen. En om het af te toppen stimuleert het ook de collageen & elastine productie. Verzacht je post-zon schuldgevoel met deze ultieme after-sun lotion.

 

Gezichtsserum 

Eén van de grootste nadelen van een zomervakantie is de post-zon pigmentatie die veel mensen ervaren in de vorm van bruine vlekjes, sproetjes & ongelijkmatige huidskleur. Het Bqk - Radiance Face Serum van Biologi bevat een goede dosis natuurlijk Vitamine C en pigment-remmende fyto-actieve stoffen die samenwerken om pigmentatie en roodheid in de huid te verminderen en verdere ongelijkmatigheden voorkomen.   

 

Vibes 

Voel jij je ook altijd extra sexy wanneer je op vakantie bent? Wij wel! Je bruine huid, de chille vibe, het helpt! Daarom is het laatste item op onze lijst van zonnige reis-essentials de nieuwe Aer Luchtdruk Vibrator van Dame. Eerlijk gezegd... Aer is technisch gezien niet echt een vibrator, Aer maakt gebruik van ritmische luchtpulsen & zuigkracht om op een verbluffende manier jouw genot naar een hoger niveau te brengen. Dit speeltje is voor de fans van orale stimulatie & kan alleen of met een partner(s) gebruikt worden en verdient absoluut een plek in je koffer. 

 

Ontdek nog meer fantastische natuurlijke producten in de Nourished reis collectie.