Nourished Journal

Retreatment Botanics: age-defying huidverzorging met een groeiende cult status

Oct 07, 2023

Retreatment Botanics | Natural Skincare | Skincare | Nourished

Sinds de lancering van Retreatment Botanics in 2019 heeft dit Clean Cosmeceutical huidverzorgingsmerk een groeiende groep fans. De producten bevatten bioactieve ingrediënten en de positieve testimonials over de producten blijven binnen komen. Elk product staat bekend om de uitstekende kwaliteit, rijke texturen en klinisch bewezen resultaten. Nieuwsgierig? Lees dan zeker verder.
 

De gepassioneerde oprichters

De wereldwijd bekroonde huidverzorgingcollectie van Retreatment Botanics werd mede opgericht door Australische icoon en welzijn deskundige Olivia Newton-John, die we natuurlijk allemaal kennen van Grease, en skincare expert Trudi Jaye. Hun visie is om luxe en effectieve huidverzorging van spa kwaliteit te creëren met plantaardige stoffen uit Australië, zonder schadelijke ingrediënten of het veel gebruikte ingrediënt palmolie.
 

Ontwikkeld voor age-defying

Met het idee dat pure ingrediënten en transformerende resultaten elkaar niet uitsluiten, is de gehele collectie geformuleerd met actieve ingrediënten voor de beste resultaten. Actieve Australische plantaardige ingrediënten geneest, herstelt en beschermt de huid.

De effectiviteit van deze producten is bewezen in klinische onderzoeken die indrukwekkende resultaten lieten zien voor verschillende huidproblemen, van hyperpigmentatie tot fijne lijntjes en rimpels.

Retreatment Botanics | Natural skincare | Nourished

Een leider op gebied van duurzaamheid

Retreatment Botanics is op het gebied van duurzaamheid ’s werelds eerste merk voor huidverzorging van spa-kwaliteit dat palmolie vrij is. Naast de passie en aandacht om vriendelijk te zijn voor de huid en moeder aarde, is het assortiment dat afkomstig is uit Australië ook vegan en dierproefvrij. Dit zijn alle credentials die je zou kunnen wensen.

Retreatment Botanics | Natural skincare | Nourished

Elke dag een at-home-spa ervaring!

Oorspronkelijk ontwikkeld voor één van ’s werelds grootste spa’s – Gaia Retreat & Spa in Byron Bay- is elk product op het luxueuze niveau dat je zou ervaren in een spa. Met deze producten ga je op reis om jezelf te verbeteren met huidverzorgingsrituelen die zowel de huid als geest stimuleren en goed doen! Ga jij op een at-home-spa-retreatment?

Als je vragen hebt over de producten van Retreatment Botanics, contact ons dan via de web chat, Instagram of e-mail!