Nourished Journal

Hoe Vermijd Je Het Corona Virus Op Een Natuurlijke Manier

Mar 15, 2020

Nourished, Nourished Nederland, Bondi Wash, Hand Sanitiser, Bondi Wash Mist Spray, Mist Spray, Corona Virus, Immunity, Immune System, Natuurlijke

Bondi Wash heeft een grote following in Hong Kong en China en toen het land in het begin van 2020 werd geteisterd door het coronavirus wilde ze onafhankelijke lab testen van de Tasmanian Pepper & Lavender Mist Spray. Het testen duurde twee maanden maar... de resultaten zijn binnen! 

Labtest

De Bondi Wash Tasmanian Pepper & Lavender Mist Spray werd getest op het coronavirus (een virusgroep waaronder ook het SARS en covid-19 virus vallen). Om dit te doen heeft het lab het specifieke virus: murine hepatitis virus (MHV) gebruikt. Dit is een coronavirus wat actief is in dieren en gelijke symptomen vertoond als het COVID-19 coronavirus wat op dit moment verspreid wordt door mensen en voor chaos in de wereld zorgt!

Resultaten

De resultaten zijn net binnen en bevestigen dat de Tasmanian Pepper & Lavender Mist Spray bacteriën, ziektekiemen en virussen doodt! 

Dit betekent dat als je 10.000 moleculen van het coronavirus hebt, er minder dan 1 molecule achterblijft nadat je de Tasmanian Pepper & Lavender Mist Spray sprayt. 

Handbag essential?!

Nu horen we je denken... waarom werden deze testen niet op het COVID-19 virus getest? Nou als het mogelijk was om het virus te pakken te krijgen voor het testen van producten, was dat gedaan. Helaas is dit niet het geval. Maar door deze nieuwe testen weten we wel dat de Mist Spray Tasmanian Pepper & Lavender de standaard behaalt van het doden van 99.99% van het MHV virus', plus 99.99% van alle bacteriën en influenza (H1N1/influenza A).

Dit zou weleens de ultieme handtas, huis, kantoor, luiertas en slaapkamer staple kunnen zijn. Althans dat denken wij ;) 

De andere geuren van de Mist Sprays & Travel Spray zijn niet getest op het MH-virus maar wel op bacteriën en doden allemaal 99,9% van de bacteriën. 

Andere tips om jou & je familie gezond & fit te houden

Een goede gezondheid is geen rocket science. Het is een kwestie van goede & regelmatige hygiëne. Onze beste tips voor het voorkomen en verminderen van de verspreiding van Corona-virus zijn hetzelfde als het verspreiden van verkoudheid of griepvirus. 

Waaronder:

1. Was je handen goed & regelmatig. Dit betekent nadat je naar het toilet bent geweest, voordat je gaat eten of je gezicht aanraakt. Na het gebruik van je telefoon of de afstandsbediening en zeker na het gebruik van openbaar vervoer en het gebruik van een winkelwagentje bij je lokale supermarkt. 

2. Voed jezelf en je immuunsysteem met een dieet rijk aan vers eten. Onze vuistregel is dat 80% van het voedsel wat je eet recent zelf heeft geleefd. Zorg voor voldoende Vitamine C.

3. Was je fruit en groenten voordat je het eet. Onthoudt dat veel mensen je eten hebben aangeraakt of vastgehouden voordat het op jouw fruitschaal of in je koelkast ligt. 

4. Zorg voor een dagelijkse dosis vitamine D. We weten dat dit niet altijd even makkelijk is in Nederland, maar 10 minuten ochtend of avond-zon op je armen, borst en gezicht helpen bij een gezond immuunsysteem en boosten vitamine levels. En een rondje wandelen helpt ook mee! 

5. Rust & Slaap. Herstel en energise tijdens die belangrijke uren van rust. Probeer om minimaal 7 uur per nacht te slapen. 

5. Don't worry be happy! Wist je dat stress de werking van je immuunsysteem met 90% kan verminderen??!! Houd de natuurlijke dokter in jezelf sterk door positief te blijven/ denken, door meditatie en liefde!