Green Friday - Sustainable Sunday

Category

Nourished Journal

Date

Sep 07, 2019

Zoals je waarschijnlijk wel weet doen wij niet mee met Black Friday. We houden eigenlijk nooit een sale of grote uitverkoop, dat is niet waar we als bedrijf voor staan. 

 

We kiezen de merken waarmee we samenwerken op basis van drie ‘Goods’:

+ Work Good - hun producten moeten van wereldklasse zijn en resultaatgericht werken. 

+ Look Good - ze moeten een geweldig product maken en het design en de esthetiek moet bijdragen aan een mooiere badkamer en een betere wereld. 

+ Do Good - duurzaamheid moet hoog in het vaandel staan en het bedrijf moet ethisch en sociaal verantwoord te werk gaan, dit moet onderdeel zijn van de merkfilosofie. Nourished leeft ook naar deze drie 'goods' dus daarom zullen we dit weekend deelnemen aan Green Friday en Sustainable Sunday.  

 

Green Friday - Sustainable Sunday

 

In plaats van offline te gaan met Nourished, of om jou van de keuze te ontzeggen om 'Goede' producten te kunnen kopen, iedere dag van het jaar, hebben we besloten om voor iedere bestelling die gedaan wordt dit weekend een boom te planten met https://teamtrees.org. Bomen halen Co2 uit de lucht en hoe meer bomen we planten, des te beter voor de kwaliteit van de lucht. Daarnaast zijn er nog andere voordelen zoals het feit dat bomen voor verkoeling zorgen, zuurstof produceren, een plek bieden voor vogels, insecten en dieren en ons landschap enorm verbeteren.

 

Omdat we de planeet EN jou willen helpen en bedanken geven we iedereen dit weekend dubbele punten in hun Friends Of Nourished account bij iedere Clean & Green bestelling. Dit is onze manier om jullie te bedanken! Bedankt dat jullie ons supporten, onze merken supporten, geven om onze natuur en streven naar een betere wereld. 

 

Ben je nog geen Friend of Nourished en wil je dit weekend niet alle goede vibes missen? Geen probleem! Lid worden is gratis en gemakkelijk. Klik op de link & geniet van ons rewards programma & onze groene vibes. 

 

Team Trees

 

Team Trees is opgericht in mei 2019 door YouTube sensatie Mr Best & Mark Rober. In 2020 bereikten ze hun doel, het planten van 20 miljoen bomen, één voor elk van hun volgers. Vandaag de dag zet Team Trees hun missie om bomen te planten voort in samenwerking met de Arbor Day Foundation, een van de grootste en langstlopende NGO's voor het planten van bomen. Deze organisatie heeft al bijna 50 jaar ervaring met het planten van bomen en herbebossingsprojecten. Het gezamenlijke doel is om bomen te planten op elk continent dat niet Antarctica is. 

 

 

 

 

Zoals altijd zijn we dankbaar voor je support en kijken we uit naar dit weekend.

 

Bedankt dat jij ook liefhebt wat wij liefhebben! Liefs Erin, Floor en Team Nourished X