Nourished Journal

Clean & Green Oplossingen Voor Al Je Kampeer Uitdagingen

Jun 21, 2022

Clean & Green Solutions For Your Camping Holiday Challenges

Je bent op weg naar het platteland om de natuur opnieuw te ontdekken na wat voelt als de langste periode ooit. Een kampeervakantie kan ontspannend, revitaliserend en aardend zijn, het kan ook de grootste uitdaging zijn voor de beauty-liefhebbers onder ons... eeek! (lees: gebrek aan inpak-/ opslagruimte en sanitaire voorzieningen).


Hier zijn onze beste tips om deze zomer je beauty-problemen op de camping met stijl en gratie te trotseren, hallo camper-van vakantie! 


Kampeer uitdaging #1 - Dagenlang geen douche...   

Laten we eerlijk zijn ... dit is waarschijnlijk één van de grootste uitdagingen die kamperen met zich meebrengt, laat staan voor een liefhebber van natuurlijke beauty. Kampeerdagen zijn vaak lange dagen in de elementen; wind, regen, zon en hagel waarin we actief zijn en waardoor we nu niet bepaald fris en fruitig blijven ruiken.


Nourished oplossing - Black Chicken | Axilla Natuurlijke Deodorant deze volledig natuurlijke deodorantpasta is een cultfavoriet, helemaal uit Australië (wat betekent dat het is uitgeprobeerd en getest op Aussie kampeertrips in de Outback). Deze krachtige natuurlijke deodorant maakt gebruik van de natuurlijke krachten van Kaolin Klei, Sheaboter, Tapiocameel. Biologisch Kokosoliën maken deze deodorantpasta effectief en in staat om vocht te absorberen en geur producerende bacteriën te bestrijden om je fris en droog te houden tijdens je kampeeravontuur. De veelzijdige en verfrissende geur zorgt ervoor dat zowel jong als oud, man en vrouw van deze deo’s kan genieten.

Voor diegenen onder jullie die gevoelig zijn voor bicarbonaat of een overgevoelige huid hebben, heeft Nourished Daily de Natuurlijke Deodorant Crème - Vroege Lente ontwikkeld. Een 100% natuurlijke formule met een frisse unisex geur die nieuw groen leven oproept met zachte bloemige noten van Jasmijn, Ylang-Ylang & Vanille. Voor iedereen, elke dag


Kampeer uitdaging #2 - Bad hair days

En natuurlijk komen, zonder dagenlang douchen, ook de gevreesde bad hair days voor. Niet dat we ons mooie haar te vaak willen wassen en het van zijn natuurlijke oliën willen strippen, maar er is iets met kamperen dat het ergste naar boven haalt als het op je kapsel aankomt. Vettig, slap haar dat aan de achterkant van je hoofd blijft plakken, dit is zeker een kampeer uitdaging die je hoopt te overwinnen.


Nourished Oplossing - Nourished x Romy | Droogshampoo + Styling Powder + Scalp Treatment deze droogshampoo is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, waaronder Havermoutmeel en Brahmi, en zorgt dat een vette hoofdhuid er minder shiny uitziet, vermindert dof en futloos haar en zorgt voor volume zodat je je haar kunt stijlen. Steringrediënten Colloïdaal Havermout en Aloë voeden de haarvezels en hydrateren en kalmeren de hoofdhuid wat de gezondheid van je hoofdhuid bevordert. Deze natuurlijke droogshampoo geeft je niet alleen een mooie ‘coupe’, maar ruikt ook hemels door de natuurlijke geur van Vanille en Cederhout.



Kampeer uitdaging #3 - Muggen + beestjes

Muggen, vliegen, steekvliegen, mieren... slechts een paar van Gods vele prachtige wezens die niemand wil zien, horen of voelen tijdens een kampeervakantie. Wij hebben veel kampeertripjes gehad waar deze vliegende vrienden ons slapeloze nachten, krabben en jeukende beten hebben bezorgd. WEG MUGGEN! 


Nourished Oplossing - Eco Tan | Citronella Outdoor Spray in tegenstelling tot de meeste lichaamssprays en insectenwerende middelen, heeft Eco Tan deze effectieve Outdoor spray gemaakt, vrij van synthetische ingrediënten en agressieve chemicaliën. Deze slimme formule bevat Citroen Eucalyptus, Citronella, Basilicum, Citroengras en Cederhout en is verfrissend, opbeurend en verjaagt insecten en beestjes met alleen gecertificeerde biologische en natuurlijke ingrediënten afkomstig van Moeder Natuur.



Kampeer uitdaging #4 - Ontsmetten onderweg

Belangrijker dan ooit en tegenwoordig niet alleen een kampeer uitdaging… Hoe kun je je handen en persoonlijke spullen ontsmetten zonder non-stop te wassen en zonder giftige middelen te gebruiken die onze huidmicrobioom ruïneren en ons eigen aangeboren immuunsysteem beïnvloeden?


Nourished Oplossing - Bondi Wash | Handspray Deze van nature antibacteriële, alcoholarme formulering is in het laboratorium getest waarin is aangetoond dat het 99,99% van de ziektekiemen, virussen en bacteriën op een natuurlijke manier doodt en is tegelijkertijd zacht voor je huid. Deze niet-uitdrogende formule is verrijkt met Aloë Vera en Vitamine E om de huid te kalmeren en verzachten. De Bondi Wash Hand Spray past perfect in je rugzak, heuptasje of cargo-broekzak dankzij het compacte formaat.


Nourished Oplossing - Bondi Wash | Reisspray wie houdt er niet van schone kleren, handen en bagage tijdens het reizen? Deze reisspray is geparfumeerd met Lemon Tea Tree en Mandarijn om 99,9% van de ziektekiemen te doden en alles te verfrissen en reinigen! Perfect om je kleding tussendoor op te frissen. Doei vieze reisgeurtjes, hoi Australische botanicals.



Kampeer uitdaging #5 - Blootstelling aan de elementen 

We weten dat iedereen die langverwachte zonnestralen op zijn huid wil voelen, maar onthoudt... de gezondheid van je huid is om zoveel redenen belangrijk! Red dit levende, ademende orgaan dat je bedekt en beschermt tegen zijn grootste roofdier, de zon, door een natuurlijk zonnebrandcrème te gebruiken.  


Nourished OplossingLittle Urchin Natuurlijke Zonnebrand SPF30 deze natuurlijke zonnebrandcrème heeft een beschermingsfactor SPF 30, is water- en zweetbestendig tot 3 uur en beschermt tegen zowel verbranding van de zon als vroegtijdige huidveroudering. Little Urchin Natuurlijke Zonnebrand heeft een lage irritatie formule, is geschikt voor mensen met een gevoelige huid, waaronder allergiepatiënten, baby's, kinderen en zwangere vrouwen.

Nourished Oplossing - Naïf Zonnebrand Lotion Voor Baby & Kids SPF50 - Parfumvrij Deze verbazingwekkende hoogspectrum zonnebrandcrème met SPF 50 biedt optimale bescherming tegen UVA- en UVB-stralen voor de huid van baby's en kinderen. Dankzij de parfumvrije formule en de toegevoegde voedende oliën is de crème gemakkelijk aan te brengen, voedt hij de huid diep en is hij zacht genoeg voor zelfs de meest gevoelige huidtypes.


Geniet van je vakantie & laat je niet gek maken door de minimalistische manier van leven. Neem een verfrissende duik in een meer, de oceaan of een rivier en clear your mind. Enjoy Beauty!