Nourished Journal

De Tanning Bijbel - Tips Om De Beste Natuurlijke Zelfbruiner Te Kiezen

Jun 21, 2017

The Tan Bible - A Guide To Choosing Your Best Natural Tan

Voor degenen onder ons die het hele jaar een mooie zomerse gloed op hun huid willen hebben wij twee prachtige merken. Wij zijn gek op Australische zelfbruiner producten en dan met name die van Three Warriors, Eco Tan en Raww Cosmetics. Beide geven je huid een mooie natuurlijke tan, zonder de welbekende sinaasappel-look. Deze fantastische producten geven je een prachtige gebruinde huid in een paar uur, zonder UV straling en zonder vieze zelfbruiner geur. 

Three Warriors 

Three Warriors is het no. 1 tanning merk van Australië en geeft je huid een rijke, diepe tan. Het merk is gecertificeerd biologisch, non-toxic, cruelty-free en gemaakt met de puurste ingrediënten van de kustlijn van Tasmanië in Australië. De Three Warriors tanning producten zijn misschien wel de lekkerst ruikende tanning producten die er bestaan! 

Three Warriors, Eco Tan, Organic Tan, Face Tan Water, Aqua Face Tan Mist, Fake Tan, Natural Tan, Organic Tan, Tanning, Face Tan, Natural Fake Tan, Tanning, Tan

Three Warriors Face Tan Aqua Mist:

DE cultfavoriet van het luxe Australische self-tan merk Three Warriors. Een zelfbruiner in de vorm van een mistspray met een diepe, opbouwbare dekking. De Aqua Mist is het beste voor warmere huidtinten en mensen die van een diepere bronze houden. Met een indrukwekkende biologisch gecertificeerde en natuurlijke ingrediëntenlijst, waaronder Tasmanian Spring Water dat elektrolyten en mineralen levert voor hydratatie van de huid, is deze Face Tan Aqua Mist 'tanning heaven'.  

Three Warriors Self-Tan Mousse: geeft je de controle over de diepte van je tan. Jij bepaalt hoe donker je tan moet zijn door te bepalen wanneer je hem eraf spoelt! De gemakkelijke applicatie en sneldrogende formule zorgen voor een mooie, natuurlijk ogende diepbruine tan. 

Aloe Vera zorgt voor een intense hydratatie van de huid terwijl Tasmanian Manuka Honey, Coconut Oil & Tasmanian Olive Oil de huid hydrateren en voeden. De geur van Vanille en Limoen maakt deze Self-Tan Mousse een hemelse zelfbruiner om te gebruiken.  

Three Warriors Gradual Tan: is een hydraterende zelfbruiningslotion om mensen met een lichtere huid de mooiste, zonloze, natuurlijke teint te geven.

Gemaakt met Avocado-olie, Olijfolie en Kokosolie om de huid te hydrateren en te voorzien van vitamine A, D en E. Aloë Vera zorgt voor een gehydrateerd huid en toegevoegd Kamilleolie helpt de huid te kalmeren en herstellen. De geur van Vanille en Limoen maakt de Gradual Tan een aangename zelfbruiningslotion om dagelijks te gebruiken.   

Eco Tan

Face Tan Water Eco Tan


Alle Eco Tan by Sonia Driver producten zijn gemaakt met gecertificeerde biologische en natuurlijke ingrediënten afkomstig van moeder natuur, niet giftig, diervriendelijk en vegan

Eco Tan Winter Skin: is een voedende geleidelijk zelfbruinende lotion voor gezicht en lichaam. Perfect voor een blekere huid of als je geleidelijk aan de gewenste kleursterkte wil bereiken. De Winter Skin formule bevat biologische geranium en daarom ruik je heerlijk na het insmeren.

Cacao Tanning Mousse: krijg een luxueuze diepe bronze tan met deze sneldrogende formule. Na één keer aanbrengen is het resultaat al binnen één uur zichtbaar. Perfect voor een last-minute feestje of een onverwachts weekendje weg. Deze mousse hydrateert de huid en zorgt ervoor dat cellulitis minder goed zichtbaar is. 
 

De Cacao Tanning Mousse heeft een heerlijke, maar subtiele chocolade geur & bevat ingredienten zoals koffie, bloedsinaasappel, gember & mandarijn. Deze wonder-mousse verzacht de huid en vermindert zichtbare cellulitis.  

Face Tan Water: dit revolutionaire product is een toner en geleidelijke zelfbruiner in één! Geschikt voor alle huidtypen en -tinten, en vette huid, zelfs voor een gevoelige huid inclusief rosacea, eczeem en acne!

Deze geweldige zelfbruiner is speciaal gemaakt voor gezicht, nek en decolleté. Face Tan Water bouwt op tot een mooie, gezonde gloed, creëert een jeugdige uitstraling en is zelfs te gebruiken als vervanger voor foundation! Gemaakt met Hyaluronzuur, een van de meest effectieve hydraterende ingrediënten voor de huid, deze verbazingwekkende toner/zelfbruiner kalmeert & hydrateert de huid en werkt als een antioxidant. 

Hempitan Body Tan Water de allernieuwste tanning solution van Eco Tan by Sonia. De revolutionaire Organic HEMP Body Tan Water™ is samengesteld met enkel Biologische en Natuurlijke ingrediënten en komt in een spray-on formule. De mix van Hennep en Hyaluronzuur verzorgen de huid en zorgen voor de diepste bruining die je ooit hebt gehad! Ditch die vieze chemische zelfbruiners en go natural!  

Raww Cosmetics

Raww Cosmetics is een jong beautymerk met natuurlijke make-up en huidverzorging. Daarnaast biedt dit mooie merk een prachtig product voor gezichtsbruining. De Tropical-Glow Face Tan Elixir is een kleurloze gezichtsbruiner met natuurlijke ingrediënten zoals Granaatappel, Pink Dragonfruit, Aloë Vera, Davidson Pruim en Kokoswater voor een gevoede & gehydrateerde huid. Geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid

Het Three Warriors & Eco Tan assortiment zorgen ervoor dat je op een gezonde manier, het hele jaar door, een mooie bruine gloed op je huid kunt hebben. Zelfs als je de huid van sneeuwwitje hebt, kun je een 'sun-kissed' gloed aanbrengen op je huid, zonder de schadelijke straling van de zon.  

Perfect als pre-vakantie tan of voor een bruiloft of voor degene die niet goed tegen de zon kunnen, maar een kleurtje niet kunnen missen. Of simpelweg om die heerlijke herinnering aan de zomer te behouden.