Nourished Journal

De Simpele Vs Ultieme Huidverzorgingsroutine

Mar 17, 2019

The Simple Vs Ultimate Skin Care Routine

Door gastredactrice Danielle Glover, apotheker en oprichtster van {SIMPLE as that} Skincare.

Een natuurlijke huidverzorgingsroutine is een van de beste dingen die je kunt doen om het uiterlijk van je huid te bevorderen, en het brengt ook andere voordelen met zich mee, zoals het verminderen van hyperpigmentatie en irritatie. Plus het kan ook huidbeschadiging door de zon verminderen waardoor je huid er jeugdiger en stralender uitziet.

Houd je beauty-regime eenvoudig! Te veel producten en ingrediënten kunnen de huid overbelasten en verstikken, waardoor poriën verstopt kunnen raken en waardoor de natuurlijke vernieuwing van de huid kan vertragen.


Simpele Huidverzorgingsroutine

+ STAP 1: Cleanse de natuurlijke oliën in je huid houden de huid soepel en gehydrateerd, kies voor een natuurlijke cleanser die onzuiverheden verwijdert, maar je huid niet stript van zijn natuurlijke oliën.

   

+ STAP 2: Toner een toner kan overtollig vet op de huid helpen verwijderen en poriën ontstoppen; het is een geweldige aanvulling op je dagelijkse routine.

   

+ STAP 3 Moisturize biologische shea butter, virgin kokosolie en jojoba-olië zijn allemaal geweldige natuurlijke moisturizers die niet alleen het uiterlijk van je huid verbeteren, maar die ook de elasticiteit bevorderen.

   

Gebruik ALTIJD een zonnebrandcrème op basis van mineralen om vroegtijdige veroudering van de huid te voorkomen. Op chemicaliën gebaseerde zonnebrandlotions zitten niet alleen vol met toxische ingrediënten, maar zijn ook slecht voor het milieu en het leven onder water. De Little Urchin Natural Clear Zinc Sunscreen SPF 50+ zonnebrand is niet vet, bevat geen conserveringsmiddelen, is SPF 30 en is geschikt voor zowel gezicht als lichaam en veilig voor het hele gezin.

   

Ultieme huidverzorgingsroutine

één of twee keer per week:

+ 1. Exfoliate - Scrubben bevordert een stralende huid, verwijdert dode huidcellen en helpt je het meeste uit je moisturizer of serum te halen doordat deze dieper in het oppervlak van de huid kan doordringen.

   

+ 2. Gezichtsmasker - Het perfecte gezichtsmasker helpt de huid hydrateren, verwijdert overtollige olie en verbeterd het uiterlijk van je poriën. Een masker verwijdert ook onzuiverheden op de huid of in poriën. Kies een masker dat veel siliciumdioxide/ silica bevat, omdat dit een essentieel onderdeel is van gezond bindweefsel en een uitstekende bron van vitamine C, kalium en foliumzuur is.

   

Of je nu kiest voor de 'Simpele' of de 'Ultieme' routine, je huid gaat blij worden van natuurlijke, biologische huidverzorging. Lees hier over de actieve ingrediënten die je nodig hebt in je huidverzorging.