Nourished Journal

{Simple as that} Goed Voor Je Huid Zorgen Kan Zo Simpel Zijn!

Jul 26, 2017

natuurlijk je gezicht schoonmaken, natuurlijke tonic, cleanser, moisturizer, natuurlijke dagcreme, vrij van parabenen en sulfaten, simple as that, natural skincare netherlands, nourished nederland

{SIMPLE as that} is opgezet door de Australische Apotheker Danielle Glover nadat zij ontdekte dat veel van de ingrediënten in dagelijkse huidverzorgingsproducten kankerverwekkende stoffen bevatten, endocriene verstoringen- en irritaties aan de huid kunnen veroorzaken. Maar waar ze nog meer van schrok is dat het gebruik van deze stoffen wettelijk goedgekeurd is.

{SIMPLE as that}

is een betaalbaar, biologisch, eerlijk en vegan huidverzorging merk zonder rotzooi! Minder ingrediënten staan gelijk aan een krachtiger en effectiever product, met minder kans op huidirritaties.

-

Met een groot verlangen om niet alleen de individuele huid gezondheid, maar ook de planeet te helpen bij een betere toekomst, ondersteunt {SIMPLE as that} duurzame, lokale, kleine boerderijen en gebruikt biologische bronnen om ecologische & ethisch verantwoordelijke producten te produceren.

Life can be as SIMPLE AS THAT! We at Nourished.nl love simplicity! Shop hier