Nourished Journal

Vind Je Perfecte Clean & Green Mascara

Mar 11, 2020

Ere Perez, Inika, Mascara, Natuurlijke Makeup, Natuurlijke Mascara, Mascara, Eye Brows, Brows, Brow

Ben je al een tijdje van plan om over te stappen naar een mascara zonder troep, maar weet je niet zeker of deze net zo goed zal werken als je oude vertrouwde mascara? Wij hebben de natuurlijke cosmetica markt voor je doorgespit en de fijnste natuurlijke mascara's geselecteerd voor de Nourished collectie.

Clean & green, de beste kwaliteit, waterproof, volume, lengte, verzorgend.. het is er allemaal! Maar welke past het beste bij jou? We ontcijferen hier alle opties zodat het vinden van de perfecte clean mascara een fluitje van een cent wordt!

Eye Of Horus Lash Lift Mascara

De Bio Lash Lift Mascara in Zwart is het sterproduct van de Eye Of Horus BIO Collectie! Een wimper liftende mascara gemaakt met een inspirerende 100% vegan en 98% natuurlijk ingrediëntenlijst. De romige en luxueuze formulering zorgt voor lengte, volume en geeft je wimpers een lift en zorgt zo voor panoramische wimpers waardoor je ogen nog beter uitkomen! Deze mascara is een echte allrounder dankzij de oceaanextracten en belangrijke plantaardige ingrediënten die je wimpers op natuurlijke wijze voeden en de groei bevorderen. Verkrijgbaar in zwart. Dit is de favoriete mascara van Erin, omdat het een echte showstopper is die zorgt voor gedurfde wimpers! 


Ere Perez Almond Oil Mascara 

Deze mascara is hét product dat Ere Perez op de kaart heeft gezet als clean beauty merk. Deze bestseller is favoriet van velen beauty experts over de hele wereld. Deze volledig natuurlijke mascara, geformuleerd met biologisch Amandelolie en Vitamine E, zorgt voor glans, lengte, versterkt en voorkomt dat wimpers uitvallen en stimuleert groei van wimpers. Ideaal voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen. De Ere Perez Almond Oil Mascara is verkrijgbaar in Zwart & Bruin

 

Ere Perez Avocado Waterproof Mascara 

Ere Perez brengt ons deze unieke, clean & green Waterproof Mascara! Een mix van avocado en Mamey Olie voedt de wimpers, terwijl Carnauba wax zorgt voor volume en een volledige dekking die tot 24 uur blijft zitten onder elke soort weersomstandigheden. Perfect voor het strand, yoga, sportschool, sociale gelegenheden, dansen in de club met je vriendinnen of fietsen door de regen! Deze mascara zit goed vanaf het moment dat je ‘m ’s ochtends opbrengt totdat je gaat slapen. Makkelijk te verwijderen met een kleine hoeveelheid makeup remover, zonder komt deze mascara er niet vanaf! Gegarandeerd waterproof & dat ‘’wow’’ effect.. De Ere Perez Waterproof Mascara is verkrijgbaar in zwart.

Ere Perez Aloe Vera Lash & Brow Gel 

De ultieme alles-in-één mascara! Deze doorzichtige natural gel mascara is gemaakt van top ingrediënten van de beste kwaliteit, waaronder het vitamine rijke Aloë Vera dat de wimpers verlengt en je eigen wimperkleur benadrukt. Dit multifunctionele product is een must-have in elke make-up tas! Heel fijn als onder laag voordat je je ‘gewone’ mascara (met kleur) aanbrengt voor extra volume, over je wimper extensions voor extra glans of om je wenkbrauwen perfect in vorm te brengen en houden. Geschikt voor dragers van contactlenzen en gevoelige ogen. Zweet-proof en water resistent.

Inika Curvy Lash Vegan Mascara

De Curvy Lash Vegan Mascara van INIKA Organic is een luxe en klontvrije mascara die gebruik maakt van de kracht van 100% plantaardige en natuurlijke ingrediënten voor een intense krul en gelifte wimpers. Deze mascara is geschikt voor mensen met gevoelige ogen.Verrijkt met Gecertificeerde Biologische Carnaubawas en vitamine E, voor meer volume en wimpers met lengte. De Curvy Lash Mascara bevat een speciaal ontworpen borstel voor het verkrijgen van prachtige gekrulde wimpers met een subtiele tint in slechts één applicatie. Bouw het volume op met verschillende laagjes en ga zo bold als jij wil. Deze mascara is beschikbaar in het zwart.

Inika Long Lash Vegan Mascara 

De luxe formule van de Long Lash Vegan Mascara is geformuleerd met 100% plantaardige en natuurlijke ingrediënten. Vrij van chemicaliën en synthetische conserveringsmiddelen, zorgt deze fantastische mascara voor lengte en geeft subtiel volume aan je wimpers.

Geeft een spectaculair panoramisch effect, dankzij de zijdezachte en klontvrije textuur. De volumineuze opzetborstel zorgt ervoor dat je altijd de perfecte hoeveelheid mascara aanbrengt. De toegevoegde Carnauba wax maakt je wimpers langer, waardoor ze meer opvallen. De Long Lash Mascara van Inika is verkrijgbaar in zowel Bruin als Zwart. Dit is de favoriete mascara van Floor door de soepele en consistente applicatie, waarbij de focus meer ligt op lengte dan volume.

Almond Oil Mascara Mauve, Ere Perez

 

Inika Bold Lash Vegan Mascara 

Met deze opbouwbare, diep gepigmenteerde formule zie je het volume van je wimpers aanzienlijk toenemen. De Bold Lash Mascara geeft een royale hoeveelheid mascara af bij elke applicatie, waardoor de wimpers bold en vol ogen. De speciaal ontworpen borstel scheidt en bedekt elke wimper voor een prachtige look. Je wimpers zien er dikker uit dan ooit met slechts één applicatie. De Bold Lash mascara van Inika is verkrijgbaar in Bruin & Zwart. Of ga voor de limited edition Bold Lash Mascara met Duurzaam Vegan Leren Make-up tasje.

Purity Lash - Certified Organic Zwarte Mascara

Purity Lash van INIKA Organic geeft je wimpers een prachtige lift en is perfect voor iedere dag.
Bescherm en verzorg je wimpers met deze op Cranberry water gebaseerde mascara, met een taps toelopend borsteltje zodat je de mascara goed kunt aanbrengen op het binnenste en buitenste deel van de wimperlijn. Rijk aan Magnolia Bark extract, Vitamine E and Sunflower Olie voor een mooie glossy look, zonder klontjes of schilfering. Ideaal voor mensen met gevoelige ogen en voor diegene die op zoek zijn naar een mascara die ook de wimpers verzorgd en voedt met Biologische ingrediënten. Purity Lash is echt ...Puur!

Verschillende kleuren mascara 100% Pure


RAWW Cosmetics - Moringa Lash Impact Mascara

Creëer oogverblindende wimpers met de Moringa Lash impact Mascara van Raww Cosmetics. Deze natuurlijke mascara geeft je ogen niet alleen een prachtige uitstraling, maar verzorgt ook je wimpers met verrijkte superfood oliën. Het is een multifunctionele mascara die een must is voor elke make-up tas. De mascara is verkrijgbaar in twee prachtige kleuren:

Carbon  is een diepzwarte kleur om je wimpers er de hele dag prachtig uit te laten zien.

Cocoa is een warme bruine kleur die je wimpers de hele dag er mooi uit laten zien


RAWW Cosmetics - Loaded Lash Volume Mascara

Creëer die Va-Va-Voom look met de Loaded Lash Volume Mascara van Raww Cosmetics. Deze natuurlijke mascara geeft die gewenste volume en een mooie kleur aan je wimpers. Makkelijk aan te brengen en geeft een intense kleur door het ananas vormige borsteltje van de mascara. Deze natuurlijke mascara bevat superfoods om de wimpergroei te stimuleren en de gezondheid van je wimpers te behouden.

De loaded lash volume mascara komt in de kleuren:

Carbon een diepe zwarte kleur die je wimpers er de hele dag prachtig uit laat zien.

Blueberry Pop een felle blauwe kleur om je wimpers de hele dag een unieke look te geven.

RAWW Cosmetics - Flutter Lash Lengthening Mascara

Verwen jezelf elke dag met mooie lange wimpers met de Flutter Lash Lengthening Mascara van Raww Cosmetics. Deze natuurlijke mascara is geformuleerd met het prachtige superfood Moringa Olie om de gezondheid van je wimpers te voeden en te behouden. Het dunne en precieze borsteltje van deze mascara maakt het gemakkelijk om je wimpers te verlengen en te voorkomen dat ze aan elkaar plakken.

De mascara komt in de kleuren:

Carbon een diepe zwarte kleur die je wimpers er de hele dag prachtig uit laat zien.

Cocoa een warme bruine kleur die je wimpers de hele dag er mooi uit laten zien.

100% Pure - Fruit Pigmented Ultra Lengthening Mascara

De Fruit Pigmented Mascara is een prachtige natuurlijke mascara, gemaakt met pure zwarte thee, bessen & cacao om je wimpers te verzorgen, te versterken en voor die gewenste lange en gedefinieerd wimpers. De romige, natuurlijke formule spreidt je wimpers en bedekt de wimpers volledig zonder te klonteren. Deze mascara loopt niet uit en laat geen vlekken achter op je huid.
Deze mascara van 100% Pure verlengt, spreidt & bedekt je wimpers voor lange, gedefinieerde wimpers die je ogen liften. Verpakt in een luxe metalen verpakking met een slank zandloper vormig borsteltje om elke wimper te bereiken en te bedekken met natuurlijke ingrediënten en natuurlijke pigmenten waaronder zwarte thee, bessen en cacao.

Beschikbaar in twee kleuren:

Black tea een diepe zwarte kleur om je wimpers er perfect uit te laten zien.

Dark Chocolate een prachtige bruine kleur om je wimpers er natuurlijk uit te laten zien.

Op zoek naar meer verschillende manieren om je ogen te definiëren? Check onze clean & green oog make-up collectie!