Ere Perez Favorieten

Ontvang een GRATIS Almond Oil Mascara

Europe’s Home of Clean Beauty & Natural Living

We begrijpen dat de meeste mensen niet weten wat er in hun dagelijkse verzorgingsproducten zit. Wij hebben een one-stop shop gecreëerd met Clean & Green alternatieven, zodat jij aankopen kunt doen die gezonder zijn voor jou en voor de planeet.

Oplossingen voor winter skin

Tackle een droge huid

Wat maakt Nourished uniek

Goedgekeurde Producten

Wij besteden honderden uren aan onderzoek naar ingrediënten, merken en producten, zodat onze community erop kan vertrouwen dat ze bij Nourished met zekerheid hun Clean & Green producten kunnen bestellen.

Persoonlijk advies

Ben je op zoek naar een product dat geschikt is voor een bepaald huidtype of aandoening? Of misschien wel de perfecte tint makeup bij je huidskleur? Stuur ons een e-mail of gebruik onze webchat want ons vriendelijke customer service team helpt je graag!

Educatie

Team Nourished is opgericht door twee ervaren professionals uit de gezondheidszorg, wij hebben de kennis in huis om de wetenschap rondom ingrediënten en producten te begrijpen en ontcijferen om dit vervolgens te vertalen naar begrijpbare informatie voor onze gemeenschap.

"Science is our language, it doesn’t need to be yours"

Lees meer in de journal

Een schat aan informatie over alles wat met clean beauty & natural living te maken heeft.
Skincare tips, Teen, Raww, Frankly, Nourished Daily, Teen skin, teens, teenager

De gids voor huidverzorging voor tieners

Lees door
Want a natural facelift without using botox?

Wil je een facelift zonder botox?

Lees door
Nourished, Natuurlijke huidverzorging

Geef je badkamer een detox!

Lees door
Bekijk meer

Wat andere mensen zeggen

Marielle

"Wauw wat een topper is dit! het is echt een aanvulling op mijn dagelijkse verzorging❤️ en mijn fijne lijntjes zijn al na een week zichtbaar minder. Dit is een blijvertje!"

Eline

"Dit masker is fantastisch, vanaf het moment dat je het gaat gebruiken merk je verschil. Makkelijk aan te brengen en past perfect op mijn gezicht. Resultaat is een zachte en glowy huid.'

Zohar

"Super fijn product. Ik had wat last van puisten en sinds ik deze gebruik, niet meer. Het is iets anders dan de gebruikelijke reiniger maar je went er snel aan. Echt top."

Annelies

"Dit is een heel fijn serum. Het kalmeert en voedt mijn huid als geen ander. Ben nog nooit zo tevreden geweest met een huidverzorgingsproduct. Het is ook nog nooit zo goed voor mijn huid geweest."

Emma

"Elke keer als mijn huid het gevoel heeft dat het iets extra's nodig heeft, grijp ik naar deze olie. Het voelt ongelooflijk voedzaam aan en maakt mijn huid blij, altijd!"

winter is coming

Bereid je huid voor

Ontmoet de oprichters

Erin & Floor

Nourished is The original Home of Clean Beauty & Natural Living. Opgericht door twee vriendinnen Erin (een Aussie) & Floor (een Dutchie) wij besteden honderden uren aan het onderzoeken van merken, ingrediënten en certificeringen om ervoor te zorgen dat we alleen de meest natuurlijke, veilige en effectieve producten uit Australië, Nieuw-Zeeland en daarbuiten aanbieden aan jullie. Wij doen het harde werk, zodat jij dat niet hoeft te doen en zodat jij erop kunt VERTROUWEN dat je producten echt Clean & Green zijn. 

Lees meer