Nourished Journal

Skin Saving Serums

Oct 05, 2022

Skin Saving Serums

Hallo herfst, je bent zeker aangekomen! De dagen worden donkerder, de bladeren worden geel en rood en onze huid heeft wat extra liefde nodig. De wisseling van de seizoenen heeft een impact op ons lichaam en onze geest. Wij zijn er om jou te helpen je huid te hydrateren en voor te bereiden op de komende winter.

Serums vs moisturizers 

Velen van ons hebben weleens gehoord over serums, maar velen weten ook niet wat ze ermee moeten doen, of hoe of wanneer ze een serum moeten gebruiken. Een serum is een vloeibaar product op olie- of waterbasis, dat meestal sterk geconcentreerd is in actieve ingrediënten zoals vitamines en antioxidanten om je huid te laten stralen. Het juiste serum kan je helpen om donkere vlekken, roodheid, acne, huidirritatie en donkere kringen te verminderen. Serums dringen gemakkelijker door in de huid en kunnen vaak de diepere huidlagen bereiken. Dankzij hun vermogen om de huid van binnenuit te voeden, kan een serum ook worden gezien als een multivitaminesupplement voor je huid! Serums moeten worden aangebracht op een schone, droge huid.

Moisturizers of vochtinbrengende crèmes zorgen ervoor dat de huid zacht en glad aanvoelt, een moisturizer werkt meestal om de andere huidlagen te hydrateren. Ze zijn vaak gemaakt van dikkere consistenties, zoals sheaboter, kokos- of avocadoboter. Sommige moisturizers werken als een barrière tussen de huid en de omgeving, dit voorkomt vochtverlies en vervangt huidlipiden.

Red je huid met een serum 

We hebben een aantal van onze favoriete serums geselecteerd om je door deze tijd van het jaar te helpen:  

Bf - Restore Face & Body Serum bevat een unieke combinatie van fruitzuren die het hele lichaam voeden en beschermen. Het Bf serum is het ideale serum voor iedereen met een gevoelige, droge en geïrriteerde huid die een hydratatie boost kan gebruiken. Het is een multi-use serum dat zowel voor gezicht als lichaam kan worden gebruikt.

Het Bf retore face & body serum is hoog in natuurlijk actief en stabiel vitamine C. Vitamine C uit een natuurlijke bron vermindert fijne lijntjes en rimpels en verhoogt de elasticiteit/ soepelheid van de huid. Vitamine C vermindert donkere kringen en bruine vlekjes door de zon, dit krachtige actieve ingrediënt helpt huidbeschadiging door schadelijke UV-stralen te bestrijden. Bf is een perfect intro serum om de wereld van serums te ontdekken.

Bg - Defence Anti-Pollution Serum maakt gebruik van de unieke en beschermende krachten van aardbei-gom extract, rijk aan beschermende fyto-actieve stoffen om je huid te beschermen tegen milieuvervuiling, blauw licht en dagelijkse huid agressors zoals vrije radicalen. Het werkt hard om oxidatieve stress te bestrijden, terwijl het tegelijkertijd het natuurlijke hydratatieproces van het lichaam ondersteunt, voor een gezonde en stralende huid. Nu we meer binnen zijn, televisie kijken, op onze telefoon scrollen en op de bank hangen met onze laptop kan dit het ultieme serum voor je zijn.  

Bl - Nourish Lip Serum zit boordevol fytonutriënten die roodheid verminderen, ontstekingen kalmeren en je de zachtste en gezondste lippen ooit geven. Gemaakt van 100% actief Red Blood Finger Lime, een inheems woestijnfruit uit Australië welke niet alleen heerlijk is in een gin-tonic, maar ook ongelooflijk voedzaam en verzorgend is!

Het BL Nourish Lip Serum van Biologi kan op elk moment van de dag worden aangebracht. Aanbrengen voor het slapengaan zal ervoor zorgen dat je lippen tijdens de nacht extra verzorgt worden en je huid herstelt terwijl je slaap. BL Lip Serum aanbrengen gedurende de dag geeft een vergelijkbare verzorging en een frisse heldere glans van je lippen zodat je lippen net wat mooier uitkomen.

Active Compound - CannaComplex® Multi-Active Facial Serum | Vela Days | Skin Saving Serum | Nourished

Active Compound Multi-Active Facial Serum verhelder, hydrateer, verstevig, vernieuw en bescherm met dit alles-in-één serum. Ingekapseld retinol helpt de celvernieuwing te stimuleren, waardoor frisse, jeugdige cellen worden gecreëerd, terwijl de 4 verschillende gewichten van hyaluronzuur de huid intens hydrateren en voller maken. Actieve plantengroeifactoren en niacinamide werken om collageen te verhogen, het verschijnen van grote poriën te verminderen en pigmentvlekken te vervagen. 

Het Active Compound Serum is perfect samengesteld om de optimale dosis van elke essentiële vitamine en voedingsstof te leveren voor een stralende huid. Dit serum verheldert, kalmeert en ondersteunt een stralende teint 's ochtends en 's avonds dankzij de innovatieve actieve stoffen, mineralen, adaptogenen en antioxidanten.

 

Quandong Serum | Ere Perez | Serum | Skin Saving Serums | Nourished 

Quandong Green Booster Serum een groene smoothie voor je gezicht!

De rijke antioxidanten mix van superfood-ingrediënten werkt ter ondersteuning van een gezonde, stralende complexie. Dit super-serum bevat Quandong, een Australisch woestijnfruit dat tweemaal de hoeveelheid vitamine C van een sinaasappel bevat om lijnen in de huid te verminderen en ontstoken huid te kalmeren. Toegevoegd Chlorofyl, Spinazie, Vitamine E, Alfalfa & Framboos werken samen om krachtige essentiële vitamines en enzymen rechtstreeks op de huid aan te brengen.

Dit superfood-serum hydrateert de huid en verbetert de elasticiteit van de huid. A little Green Boost goes a long way :)

Bij Nourished hebben we een collectie met cleane & effectieve serums, we hebben een perfecte match voor iedereen. Bekijk onze serum collectie en ontdek de wereld van serums. Niet zeker welk serum het beste bij jou past? Stuur ons een insta dm of contact ons via web chat.